More  Steaua termină sezonul cu o victorie categorică în fața Brașovului!

  stea1

  Steaua s-a impus cu 4-0 în meciul de pe Arena Națională cu FC Brașov, în ultima partidă a sezonului. Rusescu, Szukala, Nikolic și Tănase au semnat golurile roș-albaștrilor, care au făcut spectacol și pe teren și în tribune.
  Partida din ultima etapă dintre Steaua și Brașov de pe Arena Națională a fost doar scena pe care roș-albaștrii au sărbătorit titlul cu numărul 24. Cu tribune aproape pline și zeci de mii de suporteri care au cântatși dansat în permanență, Steaua a făcut spectacol pe teren pentru a-și mulțumi fanii. Iar o sărbătoare adevărată nu se putea face fără goluri, Steaua începând show-ul chiar din minutul 2, când Raul Rusescu a deschis scorul. S-a făct în scurt timp 2-0, după ce Szukala a majorat avantajul cu o lovitură de cap în minutul 8, asta pentru a spori și mai mult entuziasmul tribunelor.
  Brașovenii s-au obișnuit greu cu atmosfera de petrecere și în multe momente au asistat neputincioși la modalitățile amuzante de celebrare a golurilor marcate de steliști, dar și la acțiunile de atac care curgeau în valuri spre poarta lui Marinescu.
  Unul dintre artizanii titlului de campioană în acest an pentru Steaua, Raul Rusescu, a avut parte și de un moment special. Golgheterul sezonului, jucătorul cu numărul 24 al roș-albaștrilor, a fost înlocuit de Laurențiu Reghecampf chiar în minutul 24, în meciul în care Steaua sărbătorea titlul cu numărul 24.
  Momentul a fost aplaudat la scenă deschisă de cei peste 50.000 de spectatori, care s-au bucurat din plin de fiecare moment oferit de favoriții lor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE