More  Strongest Man de Satu Mare

  strong

  Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la Big Security ne oferă de Zilele Orașului Satu Mare un show cu multă greutate. Concursul Srongest Man a ajuns la a noua ediție și va avea loc duminică de la ora 15 în Centrul Vechi pe platoul din fața Catedralei Romano-Catolice.

   Alexandru Cortean a reușit și în acest an să aducă la Satu Mare concurenți din patru țări. Câte doi din Ungaria și România, câte unul din Slovacia și Serbia.

  ”Ne pregătim de o ediție specială și care se anunță una foarte atractivă. Sînt sportivi care sînt campioni naționali la ei în țară și chiar au concurat la Campionatul Mondial”, spune Sany Cortean , principalul organizator al evenimentului.

  Cei opt concurenți vor avea de tras un camion de opt tone, vor face îndreptări și genoflexiuni cu o greutate de 300kg, vor căra cumpăna de 400 kg iar la final vor avea de stat cît mai mult timp cu brațele întinse cu greutăți de 20 kg în cele două mîini.

  Concursul va dura aproximativ două ore și e organizat de Big Security în colaborare cu Primăria Satu Mare și Casa de cultură GM Zamfirescu. Sany Cortean ține să mulțumească sponsorilor de la TARR, DAEMI și ASTORIA pentru ajutorul acordat.

  Florin Mureșan

   

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE