More


  Bătaie mare pe titlul de Strong Man de Satu Mare

  - Advertisement -

  picture-073

  Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la Big Security ne-au oferit de Zilele Orașului Satu Mare un show cu multă greutate. Concursul Strongest Man a ajuns la a opta ediție și a avut loc ieri în Centrul Vechi linga Catedrala Romano-Catolice.
  Alexandru Sanyi Cortean a reușit și în acest an să aducă la Satu Mare concurenți din patru țări. Câte doi din Ungaria și România, câte unul din Slovacia și Serbia.
  ”A fost o ediție specială și foarte atractivă. Au fost sportivi care sînt campioni naționali la ei în țară și chiar au concurat la Campionatul Mondial”, a spus Sany Cortean , principalul organizator al evenimentului.
  Cei sase concurenți au avut de tras un camion de opt tone, au facut îndreptări și genoflexiuni cu o greutate de 300kg, si au cărat cumpăna de 400 kg iar la final au stat cît mai mult timp cu brațele întinse cu greutăți de 20 kg în cele două mîini.
  Din pacate camionul s-a lasat greu convins s-o ia din loc si astfel s-a renuntat la aceasta proba. “A avut rotile usor desumflate si asfaltul a cedat si concurentilor le-a fost greu sa îl urneasca, dar in rest am avut parte de un concurs echilibrat“, a mai spus Sany Cortean care alaturi de Saraj Istvan din Ungaria a cistigat premiul cel mare.
  Pe locul trei s-a clasat Kubovics Marozs iar pe patru, Ardelean Gabriel.
  Concursul a fost organizat de Big Security în colaborare cu Primăria Satu Mare și Casa de cultură GM Zamfirescu. Sanyi Cortean ține să mulțumească sponsorilor de la TARR, DAEMI și ASTORIA pentru ajutorul acordat.
  „Sunt foarte mulțumit de cum a decurs concursul. În sfârșit n-am mai avut probleme medicale și am reușit să câștig. Le mulțumesc prietenilor, sponsorilor și celor care au fost alături de noi la acest eveniment. Sunt foarte obosit, dar a meritat” – a spus Sanyi Cortean.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img