More  Box Pe drumul cel bun…

  - Advertisement -

  Secretarul general al Asociatiei Judetene de Box, Florin Mulcutan, s-a aratat multumit de rezultatele obținute la Baia Mare de pugiliștii sătmareni, acesta declarindu-ne ca daca vor beneficia de o minima finantare din partea autoritatilor locale si judetene si a sponsorilor, acesti sportivi pot aduce pe viitor medalii si de la Campionatele Nationale sau Internationale. ” Au luptat excelent la Baia Mare și dacă vom avea grijă de acești sportivi vom avea rezultate deosebite pe viitor. Am văzut cîteva partide deosebit de frumoase , îi felicităm pe sportivi, antrenori și pe cei care i-au sprijinit” a declarat Florin Mulcuțan pentru Nord Vest TV.

  Tradiționala Cupă de vară de la Baia Mare a adus în jurul ringului peste 80 de pugiliști de la CSS Zalău, CSM Cluj, CSM şi LPS Baia Mare, CS Sighet, Sab Gomez Carei, Voința și UNIO Satu Mare. Delegația sătmăreană a cuprins 16 sportivi iar rezultatele obținute sunt excelente. 12 pugiliști sătmăreni au terminat pe locul 1 iar patru pe poziția a 2-a!

  Florin Mulcuțan e convins că dacă va găsi resurse financiare pentru a o trimite la Mangalia, Erika Butean se poate întoarce acasă cu medalia de aur de la Naționalele de senioare. ”Am mare încredere în Erika , dacă vom găsi finanțare s-o trimitem la Naționale sigur va urca pe podium la Mangalia” a mai spus Mulcuțan. Pentru a revitaliza boxul la Satu Mare și mai ales pentru a-i readuce pe sătmăreni în jurul ringului, Mulcuțan speră ca în toamnă să poată organiza un turneu, Memorialul Pogăciaș.

  Președintele AJ Box, Ioan Gavriș și secretarul general, Florin Mulcuțan invită toți sătmărenii la o demonstrație de box cu ocazia Zilelor județului Satu Mare, în Centru Nou.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts