More


  “Ce trece pe la Comisia de Disciplină nu scapă”

  - Advertisement -

  Cristian Bivolaru, delegat UEFA si comisar FIFA, a vorbit, joi, despre sansele ca Steaua sa scape cu fata curata dupa implicarea in Dosarul Valiza. Fostul oficial FRF considera ca formatia din Ghencea are sanse mici sa scape nepedepsita si aduce drept argument in sustinerea afirmatiei sale cazuri similare din trecut. “În general, ce trece pe la Comisia de Disciplină a UEFA nu scapă. Cei de la Disciplină sunt băieţii răi, ca strategie a lor vorbesc, dar lucrurile diferă de la caz la caz, normal”, a spus Bivolaru.
  Chiar asa, Bivolaru a mai afirmat ca de cele mai multe ori sanctiunile dictate de UEFA mai pot fi “indulcite” de Comisia de Apel sau la TAS. “Este posibil ca Steaua să fie sancţionată, asta e clar. Ce se întâmplă mai departe e greu de spus. Uneori aceste sancţiuni se mai îndulcesc la Apel sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”, a mai spus Bivolaru. Steaua va fi judecata, azi, la Nyon de UEFA in Dosarul Valiza, dupa ce forul continental a deschis o procedura disciplinara impotriva clubului din Ghencea la 10 iunie.
  UEFA s-a sesizat in Dosarul Valiza dupa ce Gigi Becali, patronul Stelei, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare