More


  Covaliu vrea cel puţin o medalie la Europenele de la Zagreb

  - Advertisement -

  Noul preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, Mihai Covaliu, a declarat că ediţia 2013 a Campionatele Europene de la Zagreb (16-21 iunie) e un prilej perfect de evaluare a potenţialului scrimei româneşti la început de ciclu olimpic şi speră ca sportivii români să obţină măcar o medalie.
  ‘’Încercăm să vedem pe unde suntem la început de ciclu olimpic. Vrem să vedem la acest concurs dacă noii veniţi promit, dacă au un viitor, ce trebuie făcut pentru a îmbunătăţi ceea ce dispun ei la ora actuală, vom vedea în cine merită să investim. Este un fel de evaluare foarte bună pentru începutul de ciclu olimpic. Noi ne dorim ca de la fiecare competiţie importantă scrima să se întoarcă cu cel puţin o medalie’’, a declarat Mihai Covaliu, care a rămas antrenorul echipei de sabie.
  Delegaţia României pentru Campionatele Europene cuprinde un număr de 24 sportivi, care vor participa în toate probele la individual şi la patru probe pe echipe (spadă feminin, sabie masculin, floretă feminin, spadă masculin). Printre ei si sătmărenii Amalia Tătăran, Simona Pop-Deac, Adrian Pop, Adrian Szilagyi, Arkosi Bertalan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare