CS Satu Mare, locul patru la floretă băiețiCampionatele Naționale de scrimă rezervate copiilor se desfășoară în această perioadă la București.
Sîmbătă și duminică au avut loc concursurile rezervate floretiștilor și, din păcate, delegația celor de la CS Satu Mare a ratat de puțin prezența pe podium în competiția echipelor.
Ieri, CS Satu Mare a pierdut finala mică în fața celor de la CSS Steaua, 35-42 și a terminat pe poziția a 4-a. Din pacate chiar daca a ”dat” 30 de tușe, Edwin Pop n-a reușit de unul sigur să aducă bronzul echipei sale…
Sîmbătă, la individual Edwin Pop a avut cel mai bun parcurs, acesta fiind eliminat în sferturi, la limită, 9-10.
De azi intră pe planșe floretistele, Andreea Potor e printre favorite la 12-13 ani, la fel Victoria Iagher sau Ioana Crăciun, în vreme ce la 10-11 ani , Claudia Figus sau Cristina Anderco alături de celelalte fete din lot speră să ajungă pe podium atît la individual cît și cu echipa.
Floretiştii de la CS Satu Mare sunt antrenaţi de Dan Şuta, Suzana Ardeleanu, Simona Surducan (fete) şi Attila File, Eva Lengyel, Arnold Izsaki (băieţi). Rezultatele floretiștilor: Edvin Pop- loc 5, Steven Pop-25, Ştefan Chelu-27, Botond Muszka- 30, Roland Kutasi- 29, David Bodi- 21 (12-13 ani), Vince Viragos- 16, Tudor Surducan- loc 9, Ryan Pop- 18. (10-11 ani).
Florin Mureșan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts