More


  Cupa “1 Iunie” sau bucuria de a juca handbal

  - Advertisement -

  atletik

  foieni

  Ziua copilului sărbătorită prin sport. La acest lucru s-au gîndit cei de la Clubul Atletik Satu Mare și de la LPS cînd au lansat invitațiile pentru Cupa 1 Iunie la handbal. Și chiar a fost o zi specială, atît pentru echipele de juniori pînă la 16 ani înscriere în turneu cît mai ales pentru fetițele înscrise în competiția rezervată categoriei 10-11 ani.
  ”Le mulțumesc celor care s-au implicat în organizare și echipelor care au venit la turneu. E o satisfacție imensă se vezi acești copii cum se bucură pentru fiecare gol și pentru fiecare fază, de parcă ar fi pentru ei finala campionatului mondial”, a spus cu satisfacție antrenorul Kibedi Albert cel care împreună cu fostul portar al echipei UNIO, Adrian Mierlă, se ocupă de grupele de copii de la Atletik Satu Mare.
  În turneul fetelor a cîștigat echipa din Foieni, pregătită de profesorul Heinrich Tamas, urmată în clasament de Csenger și Atletik 1 și Atletik 2.
  În turneul juniorilor pînă la 16 ani s-a impus echipa din Nyiregyhaza urmată de Fehergyarmat, Marta Baia Mare, LPS Satu Mare (antrenor Kibedi Albert), ADEP Satu Mare (antrenor Dan Sebastian) și Csenger.
  Au fost meciuri interesante și ce e mai important că juniorii sătmăreni, atît de la LPS cît și de la ADEP ( cu doi ani mai tineri) au arătat că au calități deosebite .Iar în viitor cu seriozitate, muncă și încredere vom putea spera la rezultate importante pentru Satu Mare.
  Iată lotul echipei cîștigătoare a turneului rezervat fetițelor:
  FOIENI- Majer Viktoria, Hevele Hanna, Czier Nikolett, Heinrich Kitti, Eberst Martina, Muller Alexa, Heinrich Melanie, Popelmajer Szandra, Eberst Dorka, Csizmar Bernadette, Szeibel Nikoleta.Antrenor prof: Heinrich Tamas.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare