More  De 4 X aur la Naţionale

  - Advertisement -

  IMG_0003

  Patru medalii de aur, două de argint şi două de bronz, acesta e bilanţul celor de la Clubul Zanshin la Campionatele Naţionale de karate rezervate copiilor şi juniorilor care au avut loc la Braşov.

  Clubul Sportiv Zanshin Satu Mare a participat cu un număr record de sportivi, 34 la aceste Naţionale, la care s-au înscris karateka de la 37 de cluburi din ţară.
  Antrenorul Marian Rîşnoveanu s-a arătat foarte mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii săi, acesta remarcând şi munca deosebită depusă de ceilalţi antrenori din club, Curileac Florin, Bălcescu Igor, Crişan Delia, Mihali Florin şi Kovacs Nicolae.
  Printre campionii naţionali de la Braşov se numără şi fiul antrenorului Marian Rîşnoveanu, Alin, cel care a luat aurul la kumite echipe rotativ împreună cu Vlad Voica şi Feleghazi Attila.
  De remarcat că Vlad Voica şi-a respectat statutul de favorit şi de… campion mondial al categoriei 13-14 ani şi a luat aurul la kumite după o finală în care a revenit spectaculos în faţa unui adversar din Buzău.
  Pentru cei de la Zanshin urmează de azi Campionatul Mondial de seniori de la Bucureşti la care vor participa şi sătmărenii Florin Curileac şi Igor Bălăcescu.

  Rezultatele sportivilor de la Zanshin Satu Mare:
  Voica Vlad – medalie de aur – kumite băieţi 13-14 ani;
  Pasca Daniel – medalie de aur – kumite băieţi 15-17 ani, -70 kg;
  Risnoveanu Alin, Vlad Vlad, Felegyhazi Attila – medalie de aur – kumite echipe rotativ 13-14 ani;
  Paşca Daniel, Zaha Raul, Kuki Patrik – medalie de aur – kumite echipe rotativ 15-17 ani;
  Paşca Daniel, Zaha Raul, Kuki Patrik – medalie de argint – kumite echipe Shobu Sanbon 15-17 ani;
  Szilagyi Szilvia, Feher Evelin, Roas Claudia (Viile Satu Mare) – medalie de argint – kumite echipe rotativ 13-14 ani;
  Kuki Patrik (Viile Satu Mare) – medalie de bronz – kumite individual 15-17 ani, -75 kg;
  Majorcsak Cristina, Bura Danusia şi Ardel Alessandra (Negreşti Oaş) – medalie de bronz – kumite echipe rotativ 9-10 ani;
  Merită să menţionăm evoluţia deosebită a Claudiei Roas (Viile Satu Mare) care a ocupat locul 4 la proba kumite 13-14 ani, -155cm, aceasta pierzând finala mică la limită.
  De asemenea Tempfli Evelin, din Foieni, a ocupat locul 5 într-o categorie foarte disputată: kumite 13-14 ani, +155cm;
  Sportivii sunt antrenaţi de Curileac Florin, Balacescu Igor, Crisan Delia, Mihali Florin şi Kovacs Nicolae
  Clubul ZANSHIN le mulţumeşte sponsorilor OLIMPIA TRAVEL, POLIPOL FOIENI şi EUROINVEST SATU MARE pentru sprijinul acordat, precum şi Primăriilor Satu Mare, Viile Satu Mare, Foieni şi Negreşti Oas pentru asigurarea condiţiilor de antrenament.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts