More  Fotbal județean: Cupa merge la Orașu Nou

  - Advertisement -

  orasu nou

  Talna Orașu Nou a cîștigat în premieră faza județeană a Cupei României. Echipa antrenată de Dacian Nastai s-a impus meritat în finala de ieri, scor 2-1 în fața celor de la Recolta Dorolț.

  Stelian Cîmpan s-a dovedit a fi omul meciului, fostul jucător al Olimpiei reușind să dea pasa decisivă la primul gol marcat de Demian-min 16 și apoi să înscrie pentru 2-0 în minutul 34. Tot el putea închide meciul dacă n-ar fi irosit pe final, la 2-1, trei ocazii clare.
  Recolta Dorolț, lovită de accidentări a contat abia în partea secundă cînd a redus din diferență prin Bob min 82 și apoi a mai încercat , fără prea mari șanse, să ducă meciul în prelungiri.

  ”Am vrut să-i oferim președintelui nostru, Sanyi Vincze, o victorie de ziua lui dar din păcate nu s-a putut. Oboseala și-a spus cuvîntul după seria de 16 victorii obținute în acest an. Felicit echipa adversară dar și pe băieții mei ” a spus cu fair-play la final Andrei Estinca, antrenorul celor de la Dorolț.

  ”N-am avut emoții  mai ales că am venit la acest meci după două turnee cu juniorii mei de la LPS. Cred că am meritat victoria azi și cu puțină șansă puteam chiar să ne desprindem pe final. Orașu Nou merită acest trofeu, sunt niște oameni inimoși aici care fac totul cu multă pasiune și îi felicit pentru modul în care tratează fotbalul la acest nivel ” a spus antrenorul Dacian Nastai . De altfel jucătorii i-au dedicat trofeul președintelui Bute Pal, omul care a reușit lucruri deosebite la echipa Talna Orașu Nou în ultimii ani.
  Partida a fost arbitrată de Marius Onuț-Ciprian Damșa și Octavian Șovre din Oradea.

  TALNA– Nagy-Batfalschi, Cozma, Lung, Cseh-Pajzos, Kovacs (70 Erdei), Erdei Sandor, Demian –Cîmpan, Cozma.
  Recolta- Oșan-Coman (35 Boje), Kovari (60 Lakatos), Petric-Bumb (min 34 Mester), Simon (min 78 Kovacs), Jakkel, Mester N., Vegh-Buia, Bob.
  La finalul partidei a fost premiat și golgheterul ligii a 4-a la juniori, Cristian Ardelean . Atacantul Olimpiei Căuaș a marcat 58 de goluri în acest sezon!

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts