More  Fotbal-juniori C: La un gol de calificare

  noroi

  Dupa ce in urma cu zece zile jucatorii echipei LPS Satu Mare au terminat pe  un onorant  loc trei la finala pe tara la ONSS, gimnaziu, competitie care s-a desfasurat la Resita, elevii lui Dacian Nastai au participat sap-tamina trecuta, la Zalau, la faza zonala a campionatului national al juniorilor C .
  Din pacate echipa satmareana a ratat calificarea datorita golaverajului, un singur gol a facut ca echipa LPS Satu Mare sa nu intre între cele mai bune 12 echipe din tara.
  ”Am demonstrat ca suntem cei mai buni, in ultimul joc am trecut clar cu 2-1 de Salina Ocna, echipa care s-a calificat la turneul semifinal numai datorita golaverajului. Ultimele doua jocuri s-au desfasurat intr-un namol de nedescris datorita ploilor care au cazut la Zalau si asta a contat pentru noi, echipa care suntem preocupati de constructie .Aveam nevoie de o victorie cu 3-1 si s-a terminat doar 2-1. Asta este fotbalul castigi si totusi stai acasa. Oboseala acumulata la finala de la Resita si-a spus cuvantul” ne-a declarat extrem de supărat antrenorul Dacian Nastai.
  Interesant e că pana acum, ani la rând toate zonele au fost organizate la Satu Mare pe stadionul Olimpia, unde satmarenii, mai tehnici, ar fi fost clar favoriți. Din pacate de aceasta data nu s-au gasit solutii si zona s-a mutat la Zalau pe un teren impracticabil .
  Dar iata rezultatele inregistrate la Zalau de echipa LPS Satu Mare:
  LPS Satu Mare – FC Zalau 7-0
  LPS Satu Mare – Gloria Bisrita
  1-3
  LPS Satu Mare – Salina Ocna 2-1
  Salina Ocna s-a calificat la turneul final la golaveraj iar LPS Satu Mare a terminat pe poziția a 3-a.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE