More  Gest de fair-play…

  - Advertisement -

  accidentat

  Minutul 65 al partidei de la Șimleu dintre Unirea Jucu și Someșul Cărășeu. Abia intrat în teren pentru Jucu, Gabriel Barta îl atacă violent la mijlocul terenului pe Adrian Sabou . Lovitura îl prinde cu piciorul în pămînt pe Sabou și acesta cade ca secerat…Arbitrul lasă jocul să continue și nu pare impresionat de troznetul apărătorii. Aflat la doi pași, arbitrul asistent n-are nicio reacție și abia după cîteva zeci de secunde la insistențele publicului și a jucătorilor de la Cărășeu jocul e oprit.

  Sabou urlă de durere, ambulanța se mișcă greu și trec minute bune pînă cînd jucătorul Cărășeului e scos pe targă de pe teren. Leșină în drum spre ambulanță iar colegii lui se prind de cap …Verdictul e dur…dublă fractură de tibie și peroneu.

  Jucătorul e transportat la spitalul din Zalău unde pînă la sosirea viceprimarului din Culciu, Ionel Iftene, primește primele îngrijiri. ”Doar că am tot așteptat după medic și apoi a trecut ceva vreme pînă ni s-a spus că dacă vrem să-l ducem la Cluj sau Satu Mare trebuie să plătim ambulanța , așa că l-am urcat pînă la urmă în mașina mea și am mers la Cluj”, a povestit viceprimarul din Culciu.

  Pe fir au intrat și cei de la Jucu iar primarul comunei clujene s-a oferit să se ocupe personal de Sabou. ”Ne-au spus că acoperă ei toate cheltuielile legate de operație, tije și spitalizare și apoi de recuperare. În plus ne-au spus că vor să-l transfere la Unirea Jucu și să-i asigure un contract de jucător sezonul viitor, cît durează recuperarea, și nu numai.
  Îmi pare nespus de rău că am avut parte de un asemenea eveniment nedorit la acest meci. Rezultatul chiar nu contează acum, importantă e sănătatea băiatului”, a încheiat Ionel Iftene, viceprimarul comunei Culciu. Someșul Cărășeu a pierdut miercuri seara la Șimleu barajul de promovare în liga a 3-a, 0-1 în fața campioanei Clujului, Unirea Jucu.

  Florin Mureşan

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts