More  Grupă grea pentru HCM Baia Mare în preliminariile Ligii Campionilor

  - Advertisement -

  Echipa feminină de handbal HCM Baia Mare, vicecampioana României, şi-a aflat ieri adversarii pe care îi va înfrunta în turneul de calificare pentru accederea în grupele Ligii Campionilor. Pornită din postura de cap de serie, trupa lui Costică Buceschi a avut ghinion, nimerind în grupa a 3-a cu cele două echipe daneze aflate în calificări, Holstebro şi Viborg, ultima beneficiară a unui wild-card.

  A patra formaţie care completează grupa este învingătoarea dintre campioanele Olandei şi Turciei, adică Sercodak Dalfsen, respectiv Muratpasa. Grupa se va disputa în sistem eliminatoriu, HCM Baia Mare – Viborg, iar Holstebro – Sercodak Dalfsen / Muratpasa, iar apoi învingătoarele între ele.

  Câştigătoarea turneului se va califica în grupele Ligii Campionilor. Formaţia din Baia Mare este singura reprezentantă a României în viitorul sezon al Ligii Campionilor, după ce Oltchim nu s-a înscris în competiţie. La masculin, reprezentanta României în Liga Campionilor, HCM Constanţa, va disputa calificări pentru a ajunge în grupe.

  Cap de serie, campioana României a prins o grupă redutabilă la tragerea la sorţi, cu FC Porto (Portugalia), Elverum (Norvegia) şi Volendam (Olanda).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0