More  Înfrângere nemeritată

  - Advertisement -

  picture-030

  Someșul Cărășeu a ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a promova în liga a 3-a.

  Elevii lui Ritli au pierdut nemeritat aseară barajul de la Șimleu în fața celor de la Unirea Jucu și astfel clujenii au șansa de a evolua în premieră în eșalonul trei.
  Unicul gol a fost marcat în minutul 42 de Mănășturean, după un șut senzațional de la marginea careului direct în vinclul porții lui Dobrai.
  ”Am făcut o primă repriză foarte bună și practic o singură greșeală ne-a costat scump. Am meritat mai mult azi (n.r. ieri), nu pot decît să-mi felicit băieții pentru dăruire. Așa e fotbalul, nedrept uneori”, a spus necăjit la final antrenorul Zoltan Ritli.
  Prima repriză a fost dominată de echipa noastră. Maxim s-a distrat pe banda dreaptă și a irosit două ocazii imense în minutele 15 și 35. Timoc și Farcaș trec și ei pe lîngă deschiderea scorului, și în plină dominare a băieților noștri a picat golul clujenilor. La 0-1 , în minutul 45 portarul Ursu salvează miraculos de pe linia porții și la cabine Jucu intră în avantaj.
  Partea a doua începe tot cu Someșul în atac…Farcaș e urcat pe banda dreaptă și doar inspirația portarului Ursu a făcut ca echipa din Jucu să nu se vadă egalată…
  Din păcate totul s-a năruit în minutul 65. Abia intrat în teren, Barta are o intrare criminală la Sabou , la mijlocul terenului. Arbitrul lasă ciudat jocul să continue chiar dacă mijlocașul nostru se tăvălea de durere pe teren… Jocul e oprit doar la insistențele jucătorilor de la Cărășeu, Sabou leșină de durere pe targa ambulanței iar verdictul medicilor e crunt: dublă fractură de tibie și peroneu. Centralul Adrian Șuta încearcă să mai dreagă busuiocul și după două minute îi arată cartonașul roșu lui Barta.
  Jocul e oprit mai bine de 10 minute cu ambulanța așezată în incinta terenului.
  ”Nu am mai putut controla finalul de meci. Cînd i-am văzut pe băieți cu mîinile în cap mi-am dat seama că e ceva grav. A fost greu să-i readuc cu mintea la meci, experiența lor a fost decisivă. Îmi pare rău că s-a terminat așa…” a mai spus Ritli care nu exclude ca acest meci să fi fost ultimul pe banca tehnică a Someșului.
  Meciul e prelungit cu mai bine de 10 minute, se joacă pe contre dar fără efect pe tabelă…Jucu merge în liga a 3-a, Cărășeul cîștigă la impresia artistică și la număr de spectatori pe care i-a deplasat la Șimleu.
  Someșul Cărășeu- Dobrai- Farcaș, Nichita, Raț, Giurgiuman-Maxim, Sabou, Timoc, Ritli- Negrean-Bozso. Au mai intrat: Berci, Merce, Birta.
  Înregistrarea partidei va putea fi urmărită luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  FLORIN MUREŞAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts