More


  Întâlnire de suflet pentru fostele glorii ale boxului sătmărean

  - Advertisement -

  Box-(40)

  Fostele glorii ale boxului sătmărean s-au reîntîlnit vineri seara într-o atmosferă deosebită la restaurantul Aurora. Gheorghe Sabău , principalul organizator al evenimentului, a ținut să le mulțumească celor care au sprijinit această a 4-a ediție a Întîlnirii fostelor glorii ale boxului sătmărean și apoi a oferit cîteva diplome de excelență.

  Invitații de onoare la acest eveniment au fost Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean, Constantin Taloș, comandantul Inspectoratului Județean de Poliție, Ioan Ardelean, directorul DJTS Satu Mare, și Gheorghe Istrăuan, președintele CS Unio. Lucru inedit… Constantin Taloș și Ioan Ardelean au venit la întîlnire și în calitate de foști pugiliști. De altfel Constantin Taloș s-a arătat emoționat și în același timp onorat că în sfîrșit, după 30 de ani poate să stea la masă și la un pahar de vorbă cu fostul antrenor, Gheorghe Sabău.
  Președintele Consiliului Județean , Adrian Ștef, a declarat cu acest prilej că va sprijini eforturile acestora de a revitaliza boxul sătmărean. “Îmi pare rău că boxul sătmărean nu mai are campionii de altădată, poate puţin e şi vina noastră, a administraţiei publice locale. Dar, vreau să vă reamintesc că au fost ani în care secţiile de box de la Unio, Voinţa sau Sab Gomez au supravieţuit cu banii, e drept puţini, pe care i-au primit de la Consiliul Judeţean, că am fost de multe ori singurul sprijin pentru aceste cluburi. Ştiu că lucraţi în condiţii dificile şi unul din motivele pentru care am venit aici e să vedem cum putem revigora acest sport la Satu Mare. Pentru că potenţial există, altădată campionatele judeţene de box erau competiţii foarte puternice şi cred că muncind putem reînvia acele vremuri”, a spus Adrian Ștef.
  Cei prezenți la acțiune și-au propus ca prin noua conducere a Asociației Județene de Box să încerce să readucă acest sport nobil în atenția sătmărenilor. Și să organizeze cît mai multe competiții în județ pentru a-i atrage pe tineri la sălile de box.

  Darius Matei  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare