More  Invitați de marcă la Marea Selecție

  Programul de desfăşurare a finalei acţiunii „Marea Selecţie”, etapa judeţeană a concursului de trântă. Prima ediţie a acţiunii „Marea Selecţie” se va finaliza azi cu ocazia ediţiei inaugurale a Zilelor judeţului Satu Mare, într-un cadru festiv.
  Invitați de onoare la eveniment vor fi Gheorghe Berceanu si Ion Gibu, multiplu campion balcanic, international, al dinamoviadelor, national, prieteni care vor fi prezenti la Satu Mare pentru a ajuta la desfasurarea concursului judetean de trante si a sustine Marea Selectie.
  Concursul şi premierea sportivilor vor avea loc în groapa din Pasajul pietonal Corneliu Coposu din centrul oraşului Satu Mare.
  Sosirea concurenţilor : până la ora 13
  Cântarul oficial : orele 13-14
  Desfăşurarea concursului : orele 14,30 – 18
  Festivitatea de premiere : ora 18,30
  Premierea va fi făcută de reprezentanţii autorităţilor locale şi de campionul olimpic Vasile Andrei, secretarul Federaţiei Române de Lupte. La concurs vor participa sportivii calificaţi de la etapele zonale, precum şi copii care din motive obiective nu au participat la fazele de zonă. Pentru alte detalii apelaţi la domnul Ardelean Gheorghe la telefon 0744642372.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE