More  Liga a 4-a / Someşul versus Someşul

  Somesul Caraseu sau Somesul Oar. Intre aceste doua echipe se da batalia finala pentru titlul de campioana a judetului Satu Mare in editia 2012-2013 a ligii a 4-a. Totul se va decide duminica seara de la ora 17 pe stadionul Olimpia, iar iubitorii fotbalului satmarean sint asteptati la un inedit cuplaj, in deschidere de la ora 14,30 fiind programata finala Cupei Romaniei intre Talna Orasu Nou si Recolta Dorolt.
  In fapt avem un sfîrșit de săptămână aglomerat la AJF Satu Mare. Azi sînt programate partide din liga a 5-a și de asemenea finala ligii a 4-a la juniori. Apoi mîine se vor disputa majoritatea meciurilor din etapa a 23-a a ligii a 5-a iar pe stadionul Olimpia vom avea parte de un inedit cuplaj. E vorba de finalele Cupei României și a Ligii a 4-a.
  Astfel, azi la Tășnad de la ora 15,30 se va juca finala ligii a 4-a la juniori între formația locală Unirea și Voința Sătmărel .
  Duminică de la ora 14,30 se va juca pe stadionul Olimpia finala Cupei României între Talna Orașu Nou și Recolta Dorolț, iar apoi de la ora 17 va începe finala Ligii a 4-a între Someșul Oar și Someșul Cărășeu. Ambele finale vor fi arbitrate de o brigadă ce va fi delegată de AJF Bihor.
  Someșul Cărășeu a dominat practic seria A și vine din postura de campioana en titre, în vreme ce Someșul Oar a avut o revenire spectaculoasă în retur și s-a impus în seria B după un duel interesant cu Unirea Tășnad. Cei de la Oar sînt antrenați acum de mijlocașul Olimpiei, Alexandru Botoș, și speră să obțină primul titlu din istoria clubului.
  Reamintim că echipa campioană a județului Satu Mare, Someșul Oar sau Someșul Cărășeu, va juca partida de baraj pentru promovarea în liga a 3-a pe 18 iunie la Zalău cu campioana județului Cluj, Unirea Jucu.

  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE