More


  LPS Satu Mare, bronz la faza națională ONSS

  =

  DSCF2221-(1)

  Echipa de fotbal, rezervată claselor 5-8 , de la LPS Satu Mare a adus o nouă medalie pentru sportul sătmărean. Calificată la faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar , echipa pregătită de prof. Dacian Nastai a cucerit medaliile de bronz la turneul final de la Reșița.
  ”Este un rezultat deosebit care ne onorează dacă ținem cont că am fost depășiți doar de reprezentantele județelor Cluj și Timiș . Care au avut în componență copii legitimați la echipele Banatul, Poli Timișoara , CFR și U Cluj” a spus prof. Dacian Nastai.
  La turneul final au participat cele mai bune opt echipe de gimnaziu din țară iar în faza grupelor LPS a trecut de București, scor 6-5 , Olt, cu 3-1 și a pierdut cu Timiș, 2-3 după ce a condus cu 1-0.
  În semifinale elevii sătmăreni au cedat la limită, 1-2 cu Cluj, iar apoi în finala mică s-au impus cu 3-1 în fața echipei venite de la Brăila. Competiția a fost cîștigată de reprezentata judeţului Timiş.
  Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finalei , MOROZ SEBASTIAN .
  LPS Satu Mare- Moroz Sebastian, Orosz Gergo, Dobai Cristian, Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony , Moldovan Tudor, Cubas Denis, Bonea Alin, Angyus Carlos. Profesor Dacian Nastai.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img