More  Olimpia se reunește pe 1 iulie

  - Advertisement -

  oli-1

  Chiar dacă încă nu se știe exact nici măcar la FRF numărul echipelor din seriile ligii a 2-a sau data la care va începe campionatul, conducerea Olimpiei pare decisă să adune lotul de jucători pentru începerea pregătirilor pe 1 iulie.

  Președintele executiv al Olimpiei, Dan Băbuț, spune că azi va avea loc o ședință a AGA în care se vor stabili prioritățile verii.
  ”Deocamdată am stabilit ca lotul să se reunească pe 1 iulie, dar vor putea apărea modificări în funcție de ce va stabili federația la nivel de liga a 2-a. Trebuie să discutăm despre buget, de renovările de la stadion și bineînțeles de situația lotului de jucători”, ne-a spus Dan Băbuț, care a recunoscut că oficialii clubului sînt în negocieri avansate cu șase -șapte jucători de la echipe din primele două ligi.
  ”Nu vă pot da nume încă, doar atît spun că sînt sătmăreni pe care dorim să i aducem acasă și care să aducă un plus de valoare în lot” a mai spus președintele galben-albaștrilor.
  Chiar dacă echipa de seniori e încă în vacanță,antrenorul Tibi Csik se afla și în această perioadă tot pe terenul de fotbal. ”Sînt cu copii la antrenamente, pentru ei e vacanță activă. Deocamdată știu că ne revedem pe 1 iulie dar altceva concret nu pot să vă spun. În funcție de numărul de echipe din serie și mai ales de data la care va începe campionatul vom stabili și noi programul verii” a declarat Tibi Csik.
  Altfel, legat de numele jucătorilor care ar putea veni la Olimpia în această vară i-am putea avea pe listă pe sătmărenii Zsiga și Heil (ex-Vaslui), Munteanu și Schwarczkopf de la Luceafărul Oradea, Dulcea de la FC Argeș, Ene de la CFR Cluj, Lemak de la juniorii lui Dinamo sau chiar Brata de la Pandurii.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts