More  Proiect îndrăzneț pentru sportul sătmărean

  - Advertisement -

  popice

  Federația Română de Popice și Bowling, împreună cu Primăria Satu Mare si CS UNIO doresc să realizeze o sală de popice și bowling modernă, din fonduri europene.
  Anunțul a fost făcut ieri în cadrul unei conferințe de presă la care au participat viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, președintele Federației, Maria Popescu, președintele CS UNIO, Gheorghe Istrăuan.
  Viceprimarul Marcela Papici a declarat că se are în vedere realizarea unei săli cu opt piste de bowling și opt de popice, în acest sens dorindu-se accesarea unor fonduri europene, după deschiderea sesiunii de finanțare 2014-2020.
  Marcela Papici a precizat că realizarea celor opt piste de popice și opt de bowling se ridică la aproximativ 300.000 de euro, însă se dorește și construirea unei noi săli, iar în acest caz valoarea proiectului va fi mai mare.
  Viceprimarul Radu Roca a spus că astăzi (n.r. ieri) a fost un prim contact între Primărie și Federație, precizând că autoritatea locală oferă sprijin total pentru realizarea acestui proiect.
  Președintele Federației Române, Maria Popescu, a declarat că Satu Mare este primul oraș cu care s-a discutat pentru realizarea unei săli pentru popice și bowling, iar Primăria s-a arătat foarte receptivă la acest proiect. Aceasta a precizat că orașul este un punct strategic, dorind să se facă pregătirea centralizată a sportivilor aici la Satu Mare, după construirea sălii, iar în viitor se pot organiza chiar și campionate europene sau mondiale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0