Roş Albaştrii merg la turneul finalros-albastrii1

Campioana campionatului de minifotbal de la RANIA, echipa ROS ALBASTRII Satu Mare, alaturi de SMART Baia Mare si PANDURII Tg. Mures, a reusit sa obtina calificarea la faza finala a Campionatului National. Dupa jocuri spectaculoase si echilibrate in care a dominat spiritul de fair-play (9 cartonase galbene si nici unul rosu, in cele noua partide), cele trei formatii si-au castigat dreptul de a se intrece la Hunedoara cu cele mai galonate echipe din tara.

In grupa B a turneului de calificare de la Zalau, echipa ROS ALBASTRII Satu Mare s-a calificat dupa o disputa foarte incrancenata cu formatia BENTEL SISTEM DEJ, echipa care ar fi putut face fata cu brio, daca ar fi reusit calificarea, in ultimul act al competitiei. Echipa P&K GENERAL LEASING Carei a incercat si a reusit sa echilibreze disputele cu celelalte doua formatii, pe care insa le-a pierdut la limita.
Grupa A a fost castigata de una dintre cele mai bune echipe prezente la Zalau, SMART Baia Mare. Derby-ul cu SUPER SONYC Bistrita a fost transat pe merit de baimareni dupa o disputa foarte echilibrata in care echipa bistriteana a irosit o lovitura de pedeapsa si a ratat o sumedenie de alte ocazii. Debusolati dupa acest esec, bistritenii nu si-au revenit astfel incat, in ultimul joc al grupei, BENZINARIA MOL Tarnaveni a reusit sa produca surpriza zilei.
In Grupa C s-au marcat cele mai multe goluri, castigatoarea PANDURII Tg. Mures reusind numai victorii la scor in ambele intalniri. A surprins lipsa de forta a echipei ECKERLE Cluj, o echipa tanara dar fara experienta necesara la competitiile de nivel national. PIATA BIHOREANA Oradea a reusit doar sa se remarce prin faptul ca a ajuns cu intarziere la ora primului joc, deregland programul competitiei. La fel de adevarat este faptul ca echipa din Oradea a fost lipsita in jocul decisiv de cativa titulari care au fost nevoiti sa plece dupa primul joc.
La acest sfirsit de saptamana, echipa SENTIERI ce a terminat pe locul doi in campionatul Rania va reprezenta SATMARUL la faza finala a CUPEI ROMANIEI la minifotbal.
Iata rezultatele:
Grupa A: Baia Mare – Bistrita 4 – 2 , Baia Mare – Tarnaveni 6 – 4 si Tarnaveni – Bistrita 9 – 6.
Grupa B: Satu Mare – Dej 2 – 1 , Satu Mare – Carei 3 – 2 si Dej – Carei 3 – 1.
Grupa C: Oradea – Cluj-Napoca 7 – 2 , Targu Mures – Oradea 4 – 1 si Targu Mures – Cluj-Napoca 6 – 0.
Lotul Ros Albastrii: Gabriel CADAR, .Attila FAZEKAS,.Lucian GIURGIUMAN ,Liviu IVASUC,Arpad KOTAI , Attila MANDI ,Vlad MAXIM , Alin MERCE ,.Daniel MICLE , Marius POP ,.Madalin POPA ,.Iosif RAPOS Tibor SZELES . Bogdan TRIPON Calin VADAN

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts