Unirea Jucu pierde amicalul de la Jiboujibou

Unirea Jucu, adversara Someșului Cărășeu în barajul de promovare în liga a 3-a, a fost învinsă joi seara de Rapid Jibou , scor 3-1.
Partida s-a vrut un ultim test pentru cele două formații înaintea meciurilor decisive de miercuri.
Adrian Fărcaş a deschis scorul după 20 de minute, dintr-o pasă primită de la Alexandru Turcu. Gazdele și-au continuat dominarea și după o oră de joc, tabela s-a modificat din nou. Vlad Paşcalău a înscris splendid, în urma unei lovituri libere, dar clujenii au redus din diferenţă tocmai prin jibouanul George Cotuţ. Antrenorul Marius Muntean şi-a adus aminte de momentele de glorie și pe final de meci a marcat cu o ghiulea de la peste 30 de metri pentru 3-1 şi gruparea de pe Someş are moral bun înaintea barajului cu Cugirul, de miercurea viitoare, de pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.
Antrenorul celor de la Cărășeu, Zoltan Ritli, spune că rezultatul de la Jibou nu contează prea mult deoarece echipa din Jucu și-a menajat o parte dintre titulari.
” Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche deoarece a fost vorba de un simplu amical. Miercuri va fi altceva și trebuie să mergem foarte concentrați la Șimleu”, a spus Zoltan Ritli care a recunoscut că va renunța să mai lucreze la Satu Mare la nivel de juniori după ce fiul său, Raul, va face pasul spre marea performanță.
”Noi nu am avut nevoie de un meci amical deoarece venim după un retur aglomerat și după un joc intens în finala campionatului. Vom merge la Șimleu în ziua jocului și de pe acum îi invităm cu noi pe iubitorii fotbalului sătmărean pentru a ne susține la acest baraj. Sper să promovăm și, cine știe poate vom fi o soluție de echipă satelit pentru Olimpia” a mai spus Zoltan Ritli care luni seara e invitatul lui Florin Mureșan la emisiunea Săptămâna sportivă .
Darius Matei

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts