More


  Volei / Bătălie la fileu!

  - Advertisement -

  Turneu-Volei-CSM-(13)

  La Satu Mare a inceput ieri dimineata finala naţională la volei fete licee din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Competiţia, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, are loc în cele doua Sali ale LPS, din strada Ady Endre, şi Gheorghe Gyurkan, si a adus la Satu Mare sapte dintre echipele cele mai puternice la nivelul junioarelor din țară.

  Turneu-Volei-CSM-(2)

  La festivitatea de deschidere au participat presedintele Consiliului judetean, Adrian Stef, directorul DSTJ, Ioan Ardelean, precum si inspectoarea generala Mariana Roman. La startul turneului se vor afla cele mai bune opt echipe din ţară la volei fete: Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Bucureşti, Colegiul Tehnic “Nicolae Titulescu” Medgidia, Liceul “Mihai Eminescu” Tg. Mureş, LPS Piatra Neamţ, Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Ploieşti, Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea şi reprezentanta judeţului Satu Mare, echipa Liceului cu Program de Sport.
  Inspectorul scolar de educatie fizica si sport Petre Dumitru s-a aratat incintat ca organizator ca a reusit sa aduca turneul final la Satu Mare, mai ales ca in turneu sint prezente jucatoare campioane nationale sau medaliate la Nationalele de volei pentru junioare I.
  ”Din păcate, reprezentanta județului Timiș nu s-a mai prezentat, dar chiar și așa valoarea turneului e una deosebită mai ales că sînt jucătoare de la echipele cele mai bune de junioare din țară. Sînt convins că nu vom avea probleme în organizare și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus inspectorul școlar Petre Dumitru.
  De remarcat ca in primul meci jucat dimineata, echipa LPS Satu Mare antrenata de prof. Ovidiu Groza si Adrian Pricop a învins cu 3-1 Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu Medgidia iar aseară a învins cu 3-0 echipa din Govora şi se va califica în semifinale de pe prima poziţie a clamentului.
  Azi, între orele 9.00 şi 12.00, se vor juca meciurile etapei a II-a, iar după amiaza, de la ora 15.00, sunt programate semifinalele. Mîine, în ultima zi, se vor juca meciurile finale, cu începere de la ora 9.00. Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 13.00.
  Din echipa sătmăreană fac parte: Patricia Hebe, Nikoleta Pop, Alexandra Mişca, Beata Vaida, Denisa Mocar, Henrietta Adamcsik, Alexandra Molnar şi Adriana Matei. Antrenori: Ovidiu Groza şi Adrian Pricop.

  Florin Mureșan

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare