More  Zoli Ritli, optimist înaintea barajului de la Şimleu

  - Advertisement -

  caraseu1

   

  După ce pe 24 mai, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat programul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a pentru campionatul ediţiei 2013/2014, Asociaţiile Judeţene de Fotbal organizatoare şi regulamentul privind organizarea acestor meciuri, s-au anunţat oficial şi locaţiile pe care se vor disputa aceste întâlniri. Meciurile sunt programate să aibă loc miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30.
  Astfel, campioana județului Satu Mare, Someșul Cărășeu, va întîlni campioana Clujului, Unirea Jucu, la Șimleul Silvaniei pe stadionul Măgura. ”Am înțeles că sunt condiții mai bune ca la Zalău. Mergem la Șimleu să ne jucăm șansa. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu , cei de la Jucu au o echipă puternică pentru acest nivel, cu jucători experimentați, din generația lui Cociș și Florescu, ce au evoluat la nivelul ligilor a 2-a și a 3-a”, ne-a spus antrenorul celor de la Cărășeu, Zoltan Ritli.
  Acesta mizează pe dorința jucătorilor săi de a face performanță și de a demonstra că au valoare să ajungă în primă fază măcar la nivel de liga a 3-a.
  Un interviu cu antrenorul Zoltan Ritli de la Someșul Cărășeu va fi difuzat luni seara de la ora 20,40 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
  Altfel, Unirea Jucu, adversara Someșului din Cărășeu a câștigat Liga a 4-a după un retur excelent.
  Echipa din Jucu și-a spulberat adversarele pe final de sezon într-o liga a 4-a la Cluj cu doar 13 echipe!
  Antrenorul Iacob Rițiu numit în acest an în locul fostului atacant de la U Cluj și Zalaegerszeg, Radu Sabo, a folosit în retur următorul lot de jucători: Ursu.A, Moldovan.D, Oprean.T, Grigoroscuta C, Contras S, Suciu C, Cotut G, Santejudean V, Manasturean V, Pop D, Loghin C. Rezerve: Tokos Z, Mot R, Popa H, Mocan P, Anca A.

  Stadion de 4000 de locuri la Jucu
  Conform citynews.ro în judeţul Cluj se construieşte o arenă de 4.000 de locuri. Este vorba de noul stadion din comuna Jucu, aflată lângă Cluj-Napoca. Construcţia arenei a fost deja licitată, iar primarul estimează că prima etapă va fi finalizată în 2014. Jucu Arena va costa peste 100.000 de euro, iar stadionul nu va fi unul modest. Va avea tribună oficială, zonă VIP, saună şi sală de forţă. Pe arenă urmează să joace echipa locală Unirea Jucu.
  “Ne-am gândit să joace echipa din Jucu care poate în doi-trei ani o să intre în liga a 2-a, cel puţin anul viitor vrem să intrăm în liga a 3-a. În 2014, 2015 trebuie să atacăm promovarea pentru echipa din Jucu”, a declarat Dorel Pojar, primarul comunei, pentru City News.

  Florin Mureșan

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts