More


  Buget suplimentat la CS U Craiova

  - Advertisement -

  Pavel Badea, presedintele sectiei de fotbal din cadrul CS U Craiova, a vorbit, duminica, in cadrul unei conferinte de presa despre bugetul echipei de fotbal care va participa in Liga 2 si istoricul proiectului initiat de Primaria Craiova.
  “Proiectul CS Universitatea, club de drept public, apartine Primariei si suntem onorati ca doamna primar ne-a ales pe noi. Primaria Craiova este implicata prin Consiliul Local, comunitatea din Craiova si Clubul Sportiv Universitatea care apartine de Ministerul Educatiei. Este clubul mama infiintat in 1948 si care are in componenta 15 sectii”, a declarat Badea.
  “Doamna primar a luat aceasta decizie de a accesa lotul oferit de Comitetul Executiv al FRF in ceasul al 13-lea. Noi CS U Craiova am informat-o inca de acum opt luni si i-am cerut sa vina alaturi de noi. Dansa ne-a transmis clar ca viziunea este alta si ca prima optiune apartine unui alt proiect. I-am spus doar sa nu uite ca noi suntem o varianta. Dansa nu a gasit siguranta ca echipa de fotbal, indiferent care, isi va desfasura activitatea in Craiova. Obiectul nostru este sa facem performanta si sa intram in prima divizie. Bugetul echipei este de 2 milioane de euro si acesti bani vor fi dati, nu sunt doar promisiuni. Vrem sa fim altceva decat este acum in alte parti”, a mai spus Badea.
  In opinia lui Badea, CS U Craiova este continuatoarea de drept a echipei de fotbal care a obtinut cele mai mari performante din istoria fotbalului craiovean.
  CS U Craiova a anunțat un buget de 2 milioane de euro și obiectiv clar:promovarea. CS U Craiova va juca alături de Olimpia în seria Vest a Ligii a 2-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare