More  Campioana judeţului nu moare!

  cararseu

      După ce a câştigat finala judeţului, în faţa Oarului, Someşul Cărăşeu a jucat barajul pentru promovarea în Liga a III-a, la Şimleu Silvaniei, cu echipa campioană a Clujului, Jucu. Fotbaliştii pregătiţi de Zoltan Ritli au pierdut însă cu 1-0, iar de atunci se pare că lucrurile au început să scârţâie.
  Ritli a anunţat că renunţă la echipă, asta şi deoarece Szabolcs Bozso, principalul finanţator al echipei şi jucător, nu doreşte să mai continue la Cărăşeu, exprimându-şi dorinţa de a evolua la Csenger, în Ungaria. Astfel, nu mai puţin de 18 jucători au părăsit echipa campioană, orientându-se spre altele.
  Însă formaţia din Cărăşeu nu moare, Iosif Rapoş preluând funcţia de antrenor. Astăzi este programat primul antrenament, urmând ca sâmbătă să se deplaseze la Moftinu Mare pentru un meci de verificare.
  Din vechea gardă au rămas Birta şi Negrean, ceea ce înseamnă că este nevoie de cel puţin alţi 14 jucători pentru a putea evolua în Liga a IV-a. „Am purtat discuţii cu jucători rutinaţi prin acest eşalon. Dacă lucrurile merg conform planului, vom avea un lot valoros. Va fi greu să ne ridicăm la nivelul din sezonul trecut, dar cu siguranţă nu vom ajunge o echipă de pluton“, a declarat plin de încredere Iosif Rapoş.
  Principalul finanţator al Someşului din Cărăşeu va rămâne primăria, care va achita cheltuielile şi primele jucătorilor.
  D. Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE