More  Cantonament încheiat pentru jucătorii Olimpiei

  olimpia1

  După antrenamentul de ieri dimineaţă şi după servirea mesei de prânz, lotul Olimpiei şi-a încheiat stagiul de pregătire de la Ocna Şugatag. Au fost şapte zile de antrenamente intense, două pe zi, fizice şi tehnico-tactice, urmate de recuperare în bazinele cu apă sărată din staţiune.

  Însă, cei 22 de jucători nu au primit liber după acest cantonament, la întoarcerea în Satu Mare cazându-se la un hotel din oraş. Asta pentru că astăzi vor pleca în Ungaria, la Kisvarda, unde are loc un turneu amical, Cupa Olimpia, competiţie organizată de Cigand S.E. Formaţia sătmăreană va întâlni în primul meci echipa organizatoare, cel mai probabil de la ora 17.00, ora Ungariei, deşi iniţial partida a fost programată la ora 11.00. Însă canicula a făcut ca jocul să fie reprogramat.
  Duminică se vor juca meciurile pentru stabilirea clasamentului, iar Olimpia va disputa o nouă partidă, cu Nyirbator, sau cu o altă formaţie din Liga a III-a maghiară. „Băieţii s-au comportat bine în cantonament, ne bucurăm că nimeni nu este accidentat, terenul de pregătire a fost unul excelent“, a spus „secundul“ Ioan Dragomir.
  În cantonamentul pe care l-au avut, jucătorii Olimpiei au susţinut şi un amical, miercuri, pe terenul de la Ocna Şugatag, cu FCM Baia Mare, echipă nou promovată în eşalonul al treilea.

  Dulcea nu mai vine
  Printre numele de fotbalişti preconizate că ar putea ajunge la Olimpia a fost şi cel al atacantului Adrian Dulcea. Se pare că acesta a venit la Satu Mare pentru discuţii, însă cele două părţi nu au ajuns la un consens.
  Din câte se pare atacantul, ultima dată la FC Argeş, s-a înţeles cu UTA Arad pentru noul sezon.
  Un alt jucător dorit la Satu Mare este Valter Heil, fostul jucător al Olimpiei, acum la FC Vaslui. Însă, se pare că fundaşul a ales să rămână în Moldova, aşa că şansele ca el să ajung la echipa sătmăreană sunt minime.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE