More  Caravana Maraton Fat Burning la Satu Mare

  poza

  Distracție mare sîmbătă după amiază la Kangoo Jumps Satu Mare. Antrenorul sătmărean Cristian Belega a reușit s-o aducă în Sătmar pe renumita instructoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen.

  Cristi Belega a convins-o pe Kinga Sebestyen să includă și municipiul Satu Mare în Caravana Fat Burning inițiată la începutul acestui an. ”Mă bucur că am revenit la Satu Mare mai ales că aici îl aveți pe Cristi Belega , un profesionist desăvîrșit în Kangoo Jumps, și nu numai. Am venit cu Caravana Maraton Fat Burning, un nou concept de a pierde kilograme mîncînd sănătos și bineînțeles făcînd sport, mișcare”, a spus Kinga Sebestyen care după evenimentul de sîmbătă a promis că va reveni cît de curînd la Satu Mare.
  Această serie de evenimente aduce o noutate pentru cei care doresc să scape de greutate, să-şi contureze silueta nu numai prin mișcare, dar și printr-o alimentație sănătoasă.
  La întîlnirea cu Kinga Sebestyen au participat peste 120 de sătmăreni, doamnele fiind clar majoritare în lupta cu kilogramele în plus.
  Invitații lui Cristi Belega de la Kangoo Jumps au avut plăcerea să participe la un masterclass special alături de Kinga Sebestyen, National Trainer Coordinator și de Master Class Capoeira Aerobic, Czanik Balázs din Ungaria.
  ”Le mulțumesc tuturor celor care au participat la eveniment și-i așteptăm cu drag la antrenamentele noastre. Toată lumea s-a simțit minunat și cred că acțiunea și-a atins scopul. Invit toți sătmărenii la mișcare, la sport …” a declarat încîntat Cristi Belega cel care e instructor de…instructori în zona Europei de Est la Kangoo Jumps.Organizatorii au oferit premii surpriză participanților iar totul s-a încheiat cu un After party la un restaurant din Centrul vechi al orașului.

  Cine e Kinga Sebestyen?
  Kinga Sebestyen este de 15 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates. De asemenea, este lector la Federatia Româna “Sportul pentru Toti”. Si-a început activitatea în România în anul 2008 si tot de atunci organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori KJ.
  De când a început activitatea Kangoo Jumps in România, peste 300 de persoane au absolvit cursurile organizate de Kinga si au devenit instructori internationali KJ. Totodata ea a promovat acest sport sustinând prezentari, demonstratii si inaugurari de pe întreg teritoriul României.Începând din anul 2010 Kinga a organizat si un eveniment caritabil, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea “Kangoo Jumps salveaza vieti”, sumele strânse fiind donate pentru salvarea vietii unui baiat bolnav de leucemie. Data de 13 Martie a devenit ziua oficiala a “Kangoo Jumps salveaza vieti”.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE