Castorel, un paparazzo tembel, şi-a lui slugă, oul chel223418

Castorel şi oul chel nu pot să nu se dea în stambă dis-de-dimineaţă, precum ţaţele în piaţă. Dar fiind mahmuri, dopaţi sau spriţaţi, n-au găsit niciun cârnaţ, având ischemii în cap, au şi năvălit pe platou să-şi cumpere un ou. Surpriză mare au avut când cu ochii bulbucaţi, roşii şi înceţoşaţi au conştientizat că în altă piaţă s-au aflat, ditamai în buricul târgului, din Piaţa 25 Octombrie a Sătmarului. După somnul din boscheţi şi echipaţi adecvat, dar purtători ilegal de creier, nătăfleţii la piept ce credeţi că aveau? Un aparat de fotografiat de la Gazeta de Nord-Vest, bineînţeles, furat.
Castorelul turbat s-a pus pe fotografiat, împreună cu oul chel, căci arătau ca doi tembeli. S-au pus pe platoul mare, la principala intrare şi i-au fotografiat pe toţi care în Palat au intrat. Supăraţi, nevoie mare, că nu pot să-şi pună în Palat labele, căci ei sunt doi ciumaţi, peste tot sunt refuzaţi, boul castorel, cu un rânjet tembel, şi oul cel chel, care-i retardat niţel, stăteau şi beau o votcă mică şi mai făceau câte-o pozicică. Oamenii când îi vedeau, toţi cruce îşi făceau şi se întrebară toţi cum-necum, nebunul ciudat, încă mai e în Senat, cu toate că e renegat? Mai vorbind oamenii aşa, speră cu toţii că vor scăpa de o ruşine aşa mare, un golan ischemic, ajuns, din întâmplare, senator de Satu Mare. Se întreabă tot Sătmarul dacă cineva a văzut un aşa om decăzut?!
Guşterul Castorel se crede paparazzi şmecher (?!), căci pe la 8 dimineaţa e mai băut ca noaptea. De cum ochii i-a deschis, votcă niţeluş mai mult a înghiţit, ca să-şi spele gura spurcată, că pe el pasta de dinţi îl scoate de tot din minţi. Castorul şi oul chel sunt certaţi rău cu apa şi săpunul, cineva ne-a zis mai ieri că duhnea în urma lor mai ceva ca după un dihor. Iar de ou ce să mai spunem?! A făcut niscaiva spume de la ciupercile halucinogene ingurgitate pe bune. Castorel, vrem un test de-al tău pe creier. Oule, tu n-ai cum să treci un test antidrog, parol!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts