More

    Cristi Oros în lotul Rapidului pentru barajul cu Chiajna

    Marian Rada, antrenorul echipei Rapid, s-a hotarat in privinta lotului pe care va miza, sambata seara, in barajul de mentinere in Liga 1 cu Concordia Chiajna.
    Recent legitimat la formatia giulesteana, fostul student Tiberiu Balan nu a fost inclus in lotul pentru meciul de sambata seara. În plus , fostul jucător de la Olimpia și Someșul, Cristian Oros se regăsește și el pe lista lui Rada și mai mult ca sigur va fi titular în barajul de azi.
    De altfel în această vară Oros a fost trecut pe lista Olimpiei pentru o posibilă revenire, doar că fundașul rapidest a declinat oferta. De Oros s-a interesat și Astra Giurgiu.
    Pe lista posibilelor achiziții de la Rapid se află și sătmăreanul Vlad Bujor, atacant care a evoluat în primăvară la Olimpia Satu Mare.
    Portari: Balauru, Drăghia, Mişa
    Fundaşi: Voicu, Abrudan, Oros, V. Nicolae, Mardare, Păun, D. Lung, M. Stoica
    Mijlocaşi: N. Grigore, E. Dică, V. Negru, Al. Ioniţă II, Al. Coman, A. Matei
    Atacanţi: Pancu, Ciolacu, Martin

    Chiajna contestă barajul la TAS
    Clubul Concordia Chiajna a contestat la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne legitimitatea meciului de baraj pe care Federatia Romana de Fotbal l-a stabilit intre Rapid si echipa ilfoveana pentru ultimul loc ramas vacant in Liga 1.
    Ionut Chirila, antrenorul echipei Concordia, anunta ca formatia din Chiajna va avea suta la suta castig de cauza, dar cu toate acestea echipa ilfoveana se va prezenta pe teren la meciul cu Rapid.
    “Sută la sută vom câştiga la TAS. Dacă noi pierdem acest baraj, sunt convins că fiecare echipă care va juca împotriva Rapidului începând cu prima etapă va contesta la TAS rezultatul”, a mai spus Ionuţ Chirilă.
    Rapid se va prezenta de asemenea la jocul programat, sambata seara, de la ora 21:00 pe stadionul Dinamo. In schimb, suporterii giulestenilor au anuntat ca nu vor participa la partida si le-au cerut favoritilor sa boicoteze partida.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE