More  Dacian Nastai se împarte cu succes între juniorii de la LPS și Talna

  - Advertisement -

  orasu-nou

  Revenit la sfîrșitul săptămânii trecute din vacanța petrecută pe litoralul Mării Negre împreună cu familia, antrenorul Dacian Nastai și-a reînceput de ieri munca atît la echipa de juniori a LPS-ului cît și la formația de liga a 4-a, Talna Orașu Nou.
  „Pot spune că sînt un om fericit dacă țin cont că muncesc într-un domeniu care îmi place. Deși uneori trebuie să faci sacrificii pînă la urmă fotbalul îți aduce multe satisfacții”, a declarat aseară Dacian Nastai la emisiunea Săptămâna sportivă.
  Nastai a recunoscut că munca la nivelul juniorilor și copiilor e prioritară pentru el, iar în timpul rămas a ales să activeze și la nivelul ligii a 4-a , la Orașu Nou.
  Echipa de juniori de la LPS e prioritară, dar în același timp recunosc că-mi face mare plăcere să muncesc și la Orașu Nou . În iarnă cînd mi s-a propus să antrenez la Talna am avut ceva rezerve dar acum după șase luni de muncă pot spune că îmi face o deosebită plăcere să muncesc acolo. Am găsit oameni extraordinari. Președintele Bute se străduiește să ofere cele mai bune condiții jucătorii localnici inimoși dornici să facă performanță la acest nivel.Împreună cu ei și cu băieții aduși de la Satu Mare am reușit în premieră să cîștigăm faza județeană a Cupei României și acum sprăm să mergem cît mai departe pe tabloul principal al competiției”, a mai spus Dacian Nastai care pentru turul II și-ar dori să evite o confruntare cu Olimpia.
  ” Vreau să joc cu Olimpia în amicale nu neapărat în meci oficial ca să evităm tot felul de orgolii . Sper să avem un adversar accesibil și să trecem și de faza a doua” a recunoscut Nastai care consideră de asemenea că ediția viitoare a ligii a 4-a va fi cea mai interesantă din ultimii 5-6 ani. ” Va fi bătaie mare pentru primele șase locuri . E bine că se schimbă sistemul competițional și că valorile județului se vor concentra într-o singură serie puternică. Mai trebuie lucrat puțin și la regula juniorului obligatoriu pentru că așa cum e impusă acum nu aduce nimic bun nici jucătorilor tineri și nici echipelor” a explicat Nastai, acesta venind cu argumente în sprijinul afirmațiilor făcute.
  Legat de obiective, Nastai spune că la Talna vrea să termine între primele șase echipe din serie și să facă o echipă competitivă de care localnicii din Orașu Nou să fie mîndri iar la LPS , unde a adunat o serie de jucători talentați din județele vecine și unde are cîțiva sătmăreni talentați, să facă o figură frumoasă în campionatul republican B. ” Sigur că mi-aș dori și să avem baze sportive în fiecare cartier și terenuri bune pentru antrenament, dar asta nu mai ține de mine. Să nu ne mirăm că ne pleacă jucătorii în Ungaria dacă noi nu le putem oferi aici condiții. Iar juniorii vor căuta să plece în alte părți” a încheiat Nastai.
  Altfel, Talna Orașu Nou va juca azi un amical cu formația satelit a Olimpiei, pregătită de Mircea Bolba.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts