More  Dan Băbuț-Domuța: ”Vrem între primele cinci!”

  - Advertisement -

  Președintele Olimpiei, Dan Băbuț, s-a arătat extrem de optimist la finalul primei reprize și a anunțat că obiectivul echipei în noul sezon ar putea fi modificat dacă la echipă vor mai sosi în această săptămână și ultimele achiziții.
  E vorba de fundașul Cornel Ene de la CFR Cluj, atacantul Adrian Dulcea de la FC Argeș și mijlocașul Ervin Zsiga de la FCM Tîrgu Mureș.
  ”Cred că vom avea un lot echilibrat și valoros. Am adus șapte jucători buni care ne vor ajuta. Cred că ne putem propune mai mult decît salvarea de la retrogradare în acest an. Realist vorbind un obiectiv normal ar fi clasarea între primele cinci echipe din serie” a spus președintele Dan Băbuț-Domuța . Acesta a anunțat extrem de fericit că pe lîngă achizițiile făcute la echipă mai are un motiv de bucurie. Soția lui, Crina, a adus pe lume marți un băiețel, al doilea al familiei Băbuț-Domuța.
  Dulcea e așteptat azi la Satu Mare pentru o ultimă rundă de negocieri iar Zsiga e pe cale să-și rezolve actele de transfer, acesta începînd pregătirile în această săptămână la FCM Tîrgu Mureș.
  Cu achizițiile făcute în această vară, Băbuț crede că Olimpia poate chiar spera la o clasare între primele cinci echipe din seria Vest a ligii a 2-a.
  Olimpia a învins ieri într-o partidă amicală cu 7-4 pe FC Zalău. Returul va avea loc sîmbătă pe municipalul din Zalău după care Olimpia va urca în cantonament la Ocna Șugatag.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts