More


  Felicitări de la DJST!

  - Advertisement -

  buttyan-erika

  Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret a organizat joi o conferinţă de presă în care a dorit să o felicite pe Erika Buttyan, sportiva secţiei de box de la CS Unio, care s-a întors de la Campionatele Naţionale de tineret de la Mangalia cu medalia de bronz.
  Au fost prezenţi directorul Ioan Ardelean, din partea A.J. de Box, secretarul Florin Mulcuţan, antrenorul Iosif Sandor şi bineînţeles sportiva pregătită de acesta, care au ţinut să o felicite. Vă reamintim că în perioada 8-14 iulie, la Mangalia s-au desfăşurat C.N. de box tineret unde a mai participat o reprezentantă a judeţului, Alexandra Vinkler de la Sab-Gomez Carei, antrenor Gheorghe Sabău, care s-a clasat pe locul 4.
  Directorul DJST a ţinut să îi acorde şi o diplomă de merit, pentru acest rezultat. Antrenorul Iosif Sandor a ţinut să mulţumească celor care i-au ajutat pentru obţinerea acestei performanţe, deplasare şi cazare. Aici s-a referit la preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele C.J. Mircea Govor, Dani Micu, Vasile Fuşle, Gheorghe Istrăuan, Ioan Ardelean, directorului LPS Ionel Păcurariu, respectiv lui Florin Mulcuţan, care de fiecare dată au dat o mână de ajutor boxului sătmărean şi nu numai.
  Pe lângă participarea la Naţionalele de tineret, Erika ar fi trebuit să fie prezentă şi la Campionatul de senioare, dar AIBA a modificat regulamentul chiar înaintea startului competiţiei, iar sportiva de la Unio nu a îndeplinit vârsta necesară.
  Antrenorul Sandor a ţinut să mai precizeze că fără cantonamente, medicamentaţie adecvată, pugilista a reuşit un nou rezultat bun. Deşi a fost învinsă în semifinale, trebuie să spunem că a întâlnit campioana naţională, stelista Elena Crişan, care s-a aflat de aproape o lună pe malul mării, în cantonament. Este a treia medalie pentru Erika Buttyan în cei patru ani de când practică boxul. „Am avut un timp scurt de pregătire, dar sper ca la competiţiile viitoare să particip cu mai mult succes, mai ales că de la anul voi boxa la senioare“ a spus Erika.
  O altă discuţie a reprezentat-o faptul că, se va face o radiografie, o analiză a boxului sătmărean, iar Consiliul Judeţean ar putea prelua toţi pugiliştii valoroşi, de la toate cluburile sătmărene, urmând să fie înfiinţată o secţie de box la CS Satu Mare, cu sprijinul direct al instituţiei mai sus menţionate.
  Directorul Ardelean a ţinut să facă o precizare care îi vizează pe tineri. Începând de miercuri, la Taberele Şcolare va funcţiona bazinul cu apă termală, iar sportivii şi tinerii nu vor plăti bilet de intrare. Iar pentru părinţii care lucrează şi nu au unde să îşi lase copiii pe timpul vacanţei, se vor organiza tabere de vară, la Tabere, programul fiind de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00, cu programe distractive şi masă de prânz, contra sumei de 100 de lei pe săptămână.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare