More


  Luptătorii sătmăreni au participat la un stagiu de pregătire la Torino

  - Advertisement -

  poza-lupte

  Timp de opt zile, mai mulţi luptători de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au participat la un stagiu de pregătire în Italia, la invitaţia clubului din Torino. Din spusele antrenorului Tudor Barbul, a fost cel mai reuşit stagiu din ultimii ani la care a participat cu sportivii săi. Pe lângă sportivii sătmăreni au mai fost prezente loturile naţionale ale Franţei şi Italiei şi, bineînţeles, echipa gazdă.

  Această sesiune de pregătire a constat în antrenamente comune, finalizate cu întâlniri pe saltea, cinci la număr pentru fiecare sportiv, la diferite categorii de vârstă. „A fost un stagiu benefic, am avut parte de condiţii extraordinare, italienii au fost gazde foarte bune, ei suportând cheltuielile de cazare şi masă. Sala este una de nivel ridicat, cu tot ceea ce este necesar perfomanţei. Aparatele de forţă sunt de ultimă generaţie, mai ales că au costat peste 100.000 de euro. Aici se pregătesc loturile Italiei, la Torino fiind Centrul Sportiv Universitar“, a spus antrenorul Barbul.
  Delegaţia sătmăreană a fost alcătuită din opt sportivi, Cătălin Dângă, Sabinel Lobonţ, Andrei Barbul, Mădălin Bulgăr, Cristian Sabo, Patric Moroz, Lenard Berei şi Dacian Barbul, respectiv antrenorul Tudor Barbul. Lobonţ şi Berei au lăsat o impresie foarte bună, aceştia fiind doriţi în lotul torinezilor, ceea ce înseamnă că o colaborare între cele două cluburi nu este exclusă.
  Pentru luptători urmează în perioada 26-28 iulie Campionatele Naţionale de seniori de la Bucureşti. Apoi, la finalul lunii august, între 25 şi 2 septembrie vor pleca în cantonament la Costineşti, urmând să concureze şi la Campionatele Naţionale de lupte pe plajă din Mangalia, din aceeaşi perioadă.
  Dan C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img