More  Luptătorii sătmăreni participă la un stagiu la Izvoare

  Vineri, o delegaţie de luptători de la CS Satu Mare – Cetate Ardud a pornit spre Izvoare, în judeţul Maramureş. Acolo sportivii, supervizaţi de antrenorul Tudor Barbul, vor efectua antrenamente şi meciuri de pregătire, alături de colegii din Baia Mare.
  Astfel, au făcut deplasarea Claudiu Blaga, Norocel Barbul, Andrei Barbul, Marius Bulgăr, Dănuţ Bulgăr, Mădălin Bulgăr, Marian Zaha, Lenard Berei, care săptămâna viitoare se va reîntoarce în pregătiri cu lotul naţional, Ovidiu Lăpuşte, respectiv antrenorul Tudor Barbul.
  Acest stagiu de pregătire va dura până duminică seara, pentru că de săptămâna viitoare se intră în linie dreaptă pentru ultimele pregătiri în vederea participării la Campionatele Naţionale de lupte greco-romane seniori care se vor desfăşura în perioada 26-28 iulie la Bucureşti.
  În altă ordine de idei, la sala de lupte de sub tribunele stadionului Olimpia au început lucrările de abilitare, se vor schimba grătarele din lemn de sub saltele, iar partea sanitară, vestiare, duşuri, ar urma să fie reînnoite de municipalitate, mai ales că tot stadionul a intrat în refacere.
  Dani C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE