More  Lupte greco-romane: Au confirmat și-n Slovacia

  - Advertisement -

  lupte-satu-mare

  După rezultatele promițătoare obținute în competițiile interne în acest sezon, iată că încep să apară și confirmările internaționale pentru luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud.
  Lotul de cadeți antrenat de Feri Szabo și Tudor Barbul a participat la sfîrșitul săptămânii trecute la Dunajska Streda în Slovacia la ediția 2013 a Russel Cup. Un turneu internațional extrem de puternic cu sportivi din 14 țări la start printre care  Polonia, Bulgaria, Cehia, Lituania, Germania, Franța sau Ucraina.
  Sătmărenii au impresionat reușind să obțină opt medalii și să termine pe locul doi pe echipe.
  ”Vă tot spun că avem o generație foarte bună și iată că apar și rezultatele internaționale. Ne putem compara cu cluburi puternice de afară la această categorie de vîrstă și sper ca pe viitor să aducem medalii și de la Europene sau Mondiale”, spune antrenorul Tudor Barbul.

  Iată rezultatele luptătorilor sătmăreni:
  Loc 1- Sabinel Lobonț ( 47 kg) și Mădălin Bulgăr ( 54kg).
  Loc 2- Andrei Buzilă ( 40kg), Patric Moroz ( 85 kg),
  Loc 3- Paul Oros ( 28 kg), Marius Zaha ( 31 kg), Gheorghe Dîngă
  ( 42 kg), Claudiu Blaga ( 60 kg).
  Loc 4-Petre Pek (53 kg), Dănuț Bulgăr ( 66 kg).
  Deplasarea în Slovacia a fost sprijinită de Primăria Ardud, Dani Micu, Crama Cavalerului, Emil Silaghi și Marcel Șichet.
  În perioada 8-14 iulie lotul de cadeți de la CS Satu Mare- Cetate Ardud e invitat să participe la un stagiu de pregătire la Torino în Italia.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts