More  Marele Circ a ajuns pe circuitul de la Hungaroring

  - Advertisement -

  fernando-alonso-ferrari-dri

  Duminică, la Budapesta se desfăşoară cea de-a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul Hungaroring. Lupta în acest sezon este foarte strânsă, germanul Vettel de la Red-Bull, conduce în clasamentul provizoriu, cu 157 de puncte, urmat de spaniolul de la Ferrari, Alonso, cu 123 de puncte, podiumul fiind completat de Raikkonen (Lotus) cu 116. La constructori, Red Bull Renault este lider, cu 250 puncte, pe doi se află Mercedes cu 183, urmat îndeaproape de Ferrari cu 180.
  Acest spectacol de pe circuit poate fi urmărit şi de sătmărenii pasionaţi de Formula 1, mai ales că distanţa nu este foarte mare. Tocmai de aceea, mulţi pasionaţi ai acestui sport din oraşul nostru au cumpărat bilete, pentru a-i vedea la muncă pe Vettel, Alonso sau Massa, iar preţul nu este unul foarte mare. Pentru suma de 10.000 de forinţi, cât costă un bilet, nu în tribune ce-i drept, puteţi asista la un eveniment care va rămâne o amintire frumoasă.
  Calificările sunt programate astăzi de la ora 15.00, ora României, iar startul duminică de la aceeaşi oră, Digisport fiind televiziunea care va transmite această etapă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts