More


  Meci cu 19 cartonaşe la Cluj

  - Advertisement -

  cfr

  CFR Cluj a terminat la egalitate şi al doilea meci din acest sezon, 2-2 cu ACS Poli Timişoara. Însă partida a fost una demnă de Cartea Recordurilor. Arbitrul Iulian Dima a acordat nu mai puţin de 19 cartonaşe în acest meci, dintre care 3 roşii, toate primite de cei de la CFR!
  Primul gol s-a marcat rapid, în minutul 7, la o acţiune pe partea dreaptă a timişorenilor, pasă Bărbuţ către Trandu, acesta centrează, iar Szabolcs Szekely trimite cu capul o boltă peste portarul Felgueiras. Clujenii rămân în 10 oameni din minutul 31, când Florin Costea vede cel de-al doilea cartonaş galben după un fault la Răzvan Trandu. Au urmat apoi trei ocazii ale clujenilor şi una a timişorenilor, dar Nuno Claro şi Felgueiras au fost la post. Scorul pauzei avea să rămână 1-0 pentru oaspeţi, gazdele reuşind totuşi egalarea în minutul 57, când căpitanul Cadu transformă precis o lovitură liberă la colţul scurt, de la aproximativ 18 metri.
  În minutul 67 formaţia din Gruia rămâne în 9 jucători, când Felgueiras îl faultează la marginea careului pe Nanu, vede al doilea galben şi este implicit eliminat. Acelaşi Szabolcs Szekely transformă lovitura de pedeapsă cu o execuţie simplă pe centrul porţii. Gazdele nu cedează şi reuşesc din nou egalarea dintr-o fază fixă, Ciprian Deac marcând din lovitură liberă cu 10 minute înainte de finalul partidei, tot cu un şut la colţul scurt. Deac este şi el eliminat în minutul 84, datorită unui fault fără minge asupra lui Bărbuţ. Partida s-a terminat 2-2 şi clujenii înregistrează încă un semieşec acumulând doar două puncte după două partide disputate.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare