More


  Minifotbal: Roș Albaștrii, egali cu campioana…

  - Advertisement -

  campioana-la-minifotbal

  Noua campioană a României la minifotbal este echipa Juventus Sibiu, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0) în faţa jucătorilor de la Oz Er Golden Boys Buzău, în finala Campionatului Naţional de Minifotbal, desfăşurată duminică seara la Hunedoara.

  Golurile formaţiei câştigătoare au fost marcate de Apostu şi Greavu, după ce meciul a fost întrerupt mai multe minute din cauza ploii.
  La turneul final de la Hunedoara a participat și campioana Sătmarului de la Rania Sport, echipa Roș Albaștrii. Iar în primul lor meci de la turneu, în grupa B, Roș Albaștrii au remizat, 1-1 cu echipa campioană, Juventus Sibiu, ai noștri fiind depășiți la penalty-uri, 5-4. În ciuda acestui rezultat excelent din primul meci, Roș Albaștrii n-au reușit calificarea în sferturi terminînd pe locul trei în grupa B cu două victorii, un egal și o înfrîngere.
  Locul al treilea în turneul final a fost ocupat de ABC United Bucureşti, prin victoria cu 4-3 în faţa celor de la Mav Glissando Timişoara, după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, cele două echipe se aflau la egalitate (1-1).

  Juventus a câştigat anul trecut Cupa României şi a fost la un pas şi de câştigarea SuperCupei României.
  Douăzeci de echipe din toată ţara s-au reunit la Hunedoara, de vineri până duminică, unde a avut loc cea de-a şaptea ediţie a Campionatului Naţional de minifotbal, competiţie dedicată exclusiv amatorilor.
  Potrivit preşedintelui Federaţiei de Minifotbal din România, Răzvan Burleanu, acest sport are o dinamică pozitivă, la nivel naţional fiind legitimaţi peste 30.000 de jucători, în 36 de judeţe.

  Fostul mare fotbalist Romică Gabor, “Balonul de Aur” de la Mondialul de tineret din 1981, s-a alăturat şi el susţinătorilor minifotbalului românesc, devenind cu ocazia acestui eveniment un ambasador al minifotbalului şi al încurajării dezvoltării sportului de masă în România.
  Anul acesta printre jucătorii de minifotbal care au luat parte la Campionatul Naţional au fost şi foşti fotbalişti retraşi din activitate în prezent, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Adrian Neaga, Leonard Naidin, Mihai Guriţă sau Eugen Beza.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare