More

    Minifotbal: Roș Albaștrii la finala Campionatului naţional

    Douăzeci de echipe din toată ţara, printre care și Roș Albaștrii Satu Mare, s-au reunit la Hunedoara, unde se desfăşoară, până duminică, cea de-a şaptea ediţie a Campionatului naţional de minifotbal, competiţie dedicată exclusiv amatorilor.

    Roș Albaștrii au cîștigat și în acest an Campionatul municipal de la Rania Sport și apoi au trecut cu bine și de turneul zonal de la Zalău.
    ‘Sunt cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din ţară. Minifotbalul se află pe un trend ascendent, la nivel naţional fiind legitimaţi peste 30.000 de jucători în 36 de judeţe’, a declarat, la Hunedoara, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, Răzvan Burleanu.
    De la startul competiţiei lipseşte campioana de anul trecut, Magic Iaşi, care a anunţat conducerea federaţiei că mai mulţi jucători sunt indisponibili din cauza accidentărilor.
    Meciurile de la Hunedoara au fost programate pe cele două terenuri sintetice ale bazei sportive Eurocenter din municipiu, echipele fiind împărţite în patru grupe. Faza grupelor a inceput aseara şi continua si azi, urmând ca sferturile de finală să aibă loc in aceasta seara , de la ora 20,00.
    Semifinalele şi finalele sunt programate duminică, finala mică fiind stabilită pentru ora 17,00, iar finala, la ora 18,30.
    Organizatorii au anunţat că mai multe meciuri vor fi televizate de GSP TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE