More


  Norocoasa Talna Oraşu Nou!

  - Advertisement -

  Conform programului FRF, Talna Oraşu Nou, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, ar urma să întâlnescă miercuri, de la ora 17.30, pe teren propriu formaţia Europa Alba Iulia, echipă care a evoluat în seria a 5-a din Liga a III-a. Însă, Europa a trimis o adresă Federaţiei în care a precizat că nu va face deplasarea pentru jocul din primul tur al Cupei României, principalul motiv fiind lipsa banilor, urmând să se retragă şi din campionat. Astfel, Talna Oraşu Nou va câştiga partida la „masa verde“, ceea ce înseamnă că s-a calificat în faza a doua, unde va juca pe 31 iulie, adversara urmând să o află miercuri seara.
  Echipa pregătită de Dacian Nastai are programat vineri un amical, cel de-al doilea, după cel cu Olimpia, pe teren propriu cu formaţia maghiară Csenger, returul fiind programat miercuri, pe 24 iulie. Seria meciurilor de pregătire continuă, pe 27 iulie, Talna va întîlni o altă echipă din Ungaria, comună înfrăţită cu Oraşu Nou.
  În ceea ce priveşte lotul, acesta ar putea suferi cîteva modificări. Se vorbeşte de aducerea a 2-3 jucători, doar Bogdan Batfalschi fiind pe picior de plecare.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img