More  O tânără din Ambud s-a înecat în Someş

  - Advertisement -

  Un tragic incident s-a petrecut duminică la Ambud, unde o tânără în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa. Fata se afla pe malul Someşului la plajă, împreună cu sora sa şi cu un alt tânăr, iar la un moment dat a intrat în râu pentru a face o baie. A fost surprinsă însă de curenţii de apă şi nu a mai putut fi salvată de persoanele care au încercat să-i sară cât mai repede în ajutor.
  Au intervenit de urgenţă la faţa locului şi poliţiştii Secţiilor de Poliţie 1 Valea Vinului şi 3 Satu Mare, precum şi pompierii sătmăreni, care au găsit trupul fetei în localitatea Mărtineşti. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au constatat că o persoană de sex feminin era înecată în râul Someş şi era prinsă printre crengile aflate pe fundul râului.
  Cu ajutorul bărcii pneumatice şi a accesoriilor din dotare s-a acţionat pentru căutarea şi scoaterea victimei din apă. În urma intervenţiei, s-a constatat că tânăra din localitatea Ambud decedase. La locul intervenţiei s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Satu Mare. Poliţiştii anchetează împrejurările în care tânăra s-a înecat, urmând să fie efectuată şi necropsia, care va stabili cu exactitate cauza morţii.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts