Olimpia joacă la Zalău, apoi pleacă în cantonament548815_472090349489368_1239

După ce joi a întâlnit Zalăul, într-un amical la Dorolţ, în trei reprize, Olimpia se va întâlni din nou cu echipa de ligă a 3-a, fostă colegă de serie, astăzi de la ora 11.00, la Zalău. După acest meci de pregătire, lotul echipei sătmărene va pleca în cantonament la Ocna Şugatag, însă nu avem detalii prea multe despre numărul exact de jucători care vor fi cantonaţi. „Dimineaţă ne întâlnim la ora 8.00 la stadion, cu bagajele făcute, plecăm la Zalău, iar de acolo la Ocna Şugatag, în cantonament, până vineri” a spus antrenorul Csik. De cealaltă parte, Dan Băbuţ Domuţa a spus că plecarea în cantonament nu este una sigură, din diferite motive. Se doreşte un cantonament în care fotbaliştii să se cunoască bine, să îşi îmbunătăţească condiţia fizică. Antrenorul a mai declarat că va efectua două antrenamente şi că se va pune baza pe fizic, mai puţin pe jocul cu mingea.

După revenirea din cantonament, echipa se va deplasa sâmbătă la Kisvarda (Ungaria), la Cupa Olimpia, organizată de Cigand SE. Sătmărenii vor juca primul meci al turneului sâmbătă de la ora 12 (ora Ungariei) cu formaţia locală Cigand.
În ceea ce priveşte noutăţile din lot, Zsiga şi Ene s-au antrenat deja alături de ceilalţi elevi ai lui Tiberiu Csik, mai rămâne de discutat poziţia lui Adi Dulcea, jucătorul de la FC Argeş care s-a arătat interesat de a reveni la Satu Mare. Se pare că acesta ar urma să devină „antrenor jucător“ la Olimpia.
Se pare că patru jucători din vechea gardă sunt nemulţumiţi din anumite puncte de vedere, fără a fi dat publicităţii numele acestora. Urmează ca până sâmbătă dimineaţă sau duminică să fie cunoscută poziţia jucătorilor şi a conducerii, referitoare la situaţia acestora la echipa „fanion“ a oraşului. Se pare că întrevederile cu jucătorii nemulţumiţi şi cu cei care vor semna cu Olimpia s-au întins până seara, pentru că nu am putut afla detalii referitoare la aceste lucruri.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts