More


  Olimpia / O săptămână la Ocna Șugatag

  - Advertisement -

  Imediat după amicalul de sîmbătă de la Zalău, lotul de 22 de jucători de la Olimpia a plecat la Ocna Șugatag pentru un cantonament de șapte zile.
  Antrenorii Tibi Csik și Lulu Dragomir au la dispoziție 22 de jucători. Practic au urcat la munte toți jucătorii folosiți și în amicalul de la Zalău: Şuta şi Anca portari, Moş, Ene, Sabău, Muntean, Molnar, Schwartcopf, Roghină, Zsiga, Feier, Dragoş, Bâtea, Micaş, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Kinczel, Cozma, Villand, Prodan şi Bujor, jucători de câmp. Lipsește, accidentat, fundașul Florin Mureșan iar portarul Bogdan Miron nu s-a înțeles cu conducerea clubului pentru un nou contract. S-a renunțat la serviciile jucătorilor Dănilă, Marinaş, Homorozan, Miron şi Botoş.
  ”Avem condiții deosebite aici iar terenul de antrenament e excelent. Vor fi câte două antrenamente pe zi, unul de alergări dimineața și apoi altul cu mingea după amiaza”, spune antrenorul Tiberiu Csik care a confirmat că miercuri de la ora 11.00, Olimpia va juca și un meci de pregătire cu FCM Baia Mare, tot la Ocna Șugatag.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img