More  Olimpia, reunire fără noutăți

  olimpia1

  Jucătorii Olimpiei s-au reunit ieri la stadion dar antrenamentele vor începe abia din această dimineață. Revenită după șapte ani în liga a 2-a, echipa fanion a județului își propune să încropească un lot cît mai echilibrat format din jucători sătmăreni și cu care să reușească o clasare cît mai bună în seria Vest.

   

  Deocamdată la stadion au fost chemați toți jucătorii din lotul cu care s-a reușit promovarea, din aceștia însă doar 12-13 vor mai rămâne sub comanda antrenorilor Csik și Dragomir. ”Deocamdată e greu să batem în cuie un program deoarece nu se știe nimic oficial despre noul sezon de liga a 2-a. Vom merge în cantonament și avem stabilite cîteva amicale în această vară, primul chiar joi la Orașu Nou. Nu pot spune nimic despre noutățile din lot. Știu doar acum că trebuie să restrîngem lotul la 20 de jucători cu tot cu noutățile ce vor apărea. Așa că din păcate de unii dintre băieți va trebui să ne despărțim”, a spus Tibi Csik.

  Lotul va cuprinde 20 de jucători, iar ca o noutate, conducerea vrea să înființeze și o echipă satelit în liga a 4-a unde să fie rulați jucătorii de perspectivă.Chiar dacă nu a avansat nume de jucători, președintele Dan Băbuț a admis că în această săptămână vor apărea și noile achiziții. E vorba de jucători sătmăreni de la alte echipe de liga a 2-a și de juniori de la CFR Cluj Napoca. ”Nu vă pot spune încă niciun nume deoarece mai avem de rezolvat ceva acte, dar de marți( n.r. azi) o să înceapă să vină jucători noi”, a declarat președintele Dan Băbuț.
  S-ar putea ca în lotul Olimpiei să îi vedem din această săptămână pe Dulcea, Ene, Scwarzkopf sau Munteanu.
  Și la stadion se vor face lucrări de modernizare. Vor fi montate 1500 de scaune tribunele vor fi izolate iar vestiarele igienizate.
  ” Nu vom avea probleme cu bugetul ” a dat asigurări Dan Băbuț care recunoaște că și-ar dori o serie cu 16 echipe pentru a nu avea emoții cu retrogradarea, dar în același timp ar fi bună și una de 14 echipe pentru a mai reduce din cheltuieli.

  În privința programului, echipa va susține joi după amiază un amical la Orașu Nou cu Talna, iar apoi urmează să fie stabilită și locația pentru cantonament.
  Se poartă discuții pentru meciuri de verificare cu echipele de liga a 2-a și a 3-a din jurul Sătmarului precum și cu o echipă de prima ligă din Ungaria.

  Lotul prezent la reunire: Șuta, Gorbe-portari, Moș, Dragoș, Dănilă, Glodean, Molnar, Iuhas, Villand, Mureșan, Silaghi, Micaș, Roatiș, Homorozan, Hanus, Marinaș, Fejer, Roghină, Gavrilescu, Botoș, Sabău, Kinczel și Lauruc.

  Florin Mureșan

  olimpia2

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE