More  Egali cu moroșenii la Ocna Şugatag!

  Olimpia

  Aflată în cantonament la Ocna Șugatag, Olimpia Satu Mare a jucat ieri la prînz o partidă amicală cu FC Municipal Baia Mare.
  Chiar dacă au dominat jocul , elevii lui Csik nu au reușit să se impună, rezultatul final fiind 1-1. Maramureșenii au deschis scorul prin Duruș în minutul 58 iar peste două minute Molnar a egalat din penalty pentru Olimpia.

  ”Ca și în jocul de la Zalău de sîmbătă (n.r. rezultat 0-0) și azi am ratat prea ușor din situații clare, mai ales în prima repriză.” ne-a declarat la final antrenorul Tibi Csik care s-a arătat totuși mulțumit de randamentul jucătorilor sătmăreni mai ales că aceștia se află în plin cantonament.
  ” Se simte și o ușoară stare de oboseală dar e normal dacă ținem cont că ne aflăm în plină perioadă de acumulări fizice. Mai avem destul timp ca să cristalizăm o formulă de echipă ” ne-a mai spus Tibi Csik.
  Feier și Moș au ratat cele mai mari ocazii în prima repriză cînd Olimpia a folosit următorul unsprezece: Anca în poartă, Moș, Ene, Iuhas, Munteanu. Gavrilescu, Villand, Roghină, Zsiga, Bujor, Feier – jucători de cîmp.
  În partea secundă, nou-promovata în Liga a 3-a, FC Municipal Baia Mare, a început mai bine și a deschis scorul prin Duruș în minutul 58.
  Olimpia a reacționat imediat și peste două minute a reușit să egaleze prin Cristi Molnar din penalty. Ultima jumătate de oră n-a mai adus nimic pe tabela de marcaj în ciuda unor ocazii irosite la ambele porți.
  În partea secundă pentru Olimpia au evoluat: Șuta – Cozma, Sabău, Hanus, Molnar, Micaș, Kinczel, Dragoș, Prodan, Schwartcopf, Bâtea.
  Olimpia și FC Municipal se vor mai întîlni și miercurea viitoare într-un joc de pregătire programat pe stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare.
  Altfel, FC Municipal Baia Mare a fost primul amical din această vară iar în partida de ieri au fost utilizați mai mulți jucători tineri născuți în 1996 (Pomean, Boloș, Gurza), 1995 (Ardeleanu), 1994 (Giurgiu, Tarța), 1993 (Gherghel, Mateaș) sau 1992 (Bogman, Hotea).
  FC Municipal Baia Mare: Bota – Gherghel, Hodor, Zoldi, Duruș, Tarța, Vanca, Giurgiu, Bogman, Ardeleanu, Pomean. Au mai evoluat: Mateaș, Toma, Hotea, Boloș şi Gurza.
  Au arbitrat: Adi Șuta – Daniel Lar, Răzvan Soponar.

  FLORIN MUREŞAN

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE