More  Olimpia și FC Zalău se întâlnesc la Dorolț

  pancota-oli

  Olimpia Satu Mare și FC Zalău se vor întîlni în această dimineață de la ora 11, la Dorolț, într-o partidă de verificare.
  Ambele echipe și-au început săptămâna trecută pregătirile pentru noul sezon și se află acum în căutarea formulei ideale de echipă.
  Olimpia și FC Zalău au fost în această primăvară colege în seria a 5-a a ligii a 3-a, iar în întîlnirea directă, galben-albaștrii s-au impus, 1-0 la Zalău.
  De altfel, Olimpia avea să promoveze la finele sezonului în liga a 2-a, în vreme ce FC Zalău a rămas în eșalonul trei. Rezultatul obținut de gruparea sălăjeană a nemulțumit conducerea executivă care a decis să schimbe antrenorul, astfel că locul lui Marius Pașca a fost luat din această vară de Vasile Jula.
  Pentru FC Zalău meciul de azi va fi al doilea test din această vară după amicalul pierdut la limită, 1-2 cu U Cluj Napoca.
  Conform sportulsălăjean.ro, la antrenamentul de ieri dimineaţă, sub comanda antrenorilor Lică Jula şi Cristi Oros, şi-a făcut apariţia şi zălăuanul Cristian Man, cel care a fost legitimat în ultima perioadă la CFR Cluj. Cu fosta campioană a României, acesta a respirat şi aerul tare al Ligii Campionilor, fiind inclus în lotul lărgit de antrenorul feroviarilor de la vremea respectivă – Ioan Andone.
  Cristian Man şi-a terminat junioratul în această vară, astfel că îi era foarte greu să prindă un loc în lotul mare al CFR-ului.
  Fostul portar al CFR-ului s-a aflat în această vară în probe şi la Olimpia Satu Mare, pentru care a jucat în două partide amicale.
  După ce i-a luat de la Luceafărul Oradea pe Munteanu și Schwarzkopf, Olimpia îi așteaptă în continuare în lot pe atacantul Adrian Dulcea de la FC Argeș și pe fundașul Cornel Ene.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE