Orașu Nou-Zalău în turul doi al Cupei Românieiorasu-nou

Etapa a II-a a fazei naţionale a Cupei României, sezonul 2013-2014, se va disputa pe 31 iulie, de la ora 17:30. Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri programul acestui tur în care participă cele 42 de calificate din prima rundă, plus 27 de echipe din Liga a III-a. 

Cîștigătoarea fazei județene a Cupei României, Talna Orașu Nou, va întîlni în această fază a competiției pe FC Zalău, echipă ce a terminat pe locul 5 în seria a 5-a în sezonul trecut de Liga a 3-a. Meciul va avea loc la Orașu Nou. De remarcat că elevii lui Dacian Nastai au trecut în prima fază la “masa verde” de Europa Alba Iulia şi au şanse mari să treacă şi de FC Zalău, mai ales că preşedintele sălăjenilor, Ioan Morar a şi declarat că gruparea “alb-albastră” nu va pune preţ pe această competiţie şi va deplasa la meci doar juniorii.
Promovată în liga a 2-a în această vară, Olimpia Satu Mare va intra în competiție abia în faza a 3-a și ar putea întîlni chiar cîștigătoarea duelului Talna-Zalău.
Ţintarul a făcut fericite trei echipe, calificate deja mai departe fără joc, ACS Miercurea Nirajului şi Spicul Şeica Mare nimerind echipe retrase din campionat încă din sezonul trecut, în timp ce Inter Clinceni a rămas singură în urnă, neavând pereche. Alte două echipe intră şi ele în zodia norocoaselor, pentru că Petrolistul Boldeşti şi Sporting Roşiori de Vede le-au primit ca adversare pe FC Caracal şi Unirea Câmpina, care nu s-au mai înscris în actualul sezon al Ligii a III-a şi sunt desfiinţate.
Zalău, în cantonament la Borsec
Altfel, după două săptămâni de pregătire pe plan local, presărată cu trei jocuri amicale, FC Zalău a plecat în cantonament la Borsec, acolo unde formaţia de la poalele Meseşului a mai fost şi anul trecut. Oficialii Zălăului au găsit condiţii bune, la preţuri accesibile, astfel că timp de 6 zile “alb-albaştrii” vor încerca să se pună cât mai bine la punct cu pregătirea fizică. Antrenorii Vasile Jula şi Cristian Oros au deplasat un lot de 17 jucători, din care fac parte Cosmin Cosma şi Cosmin Sabou, ultimele două achiziţii făcute de sălăjeni.

FLORIN MUREŞAN

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts