Pilotul Marco Bota, la un pas de al treilea titlu de campionZilele trecute la Bacău a avut loc etapa a treia a C.N. de karting, organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Printre participanţi s-a numărat şi un pilot sătmărean, Marco Bota, care a evoluat la clasa „Pufo“. Pilotul pregătit de Gheorghe Takacs de la Palatul Copiilor Satu Mare a reuşit să se impună din nou, acumulând 124 de puncte, cu 24 mai multe decât principalul său urmăritor, Gabor Vereş din Arad, fiind la un pas de al treilea titlu de campion naţional, după ce le-a câştigat pe cele din 2011 şi 2012. În prima etapă a acestui sezon s-a impus pe circuitul de la Bucureşti şi s-a clasat pe doi la Prejmer, în judeţul Braşov.
În urma acestui rezultat Marco mai are nevoie de o singură victorie în celelalte trei etape rămase, care vor avea loc în 3-4 august – Bucureşti, 31 august – 1 septembrie – Prejmer şi 21-22 septembrie – Bucureşti.
Acesta este ultimul sezon al pilotului sătmărean la clasa „Pufo“, urmând ca de la toamnă să urce la o clasă superioară, „Mini“.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts