More  Primul amical pentru galben-albaștri

  - Advertisement -

  olimpia

  La doar trei zile de la începerea pregătirilor pentru liga a 2-a, Olimpia va și juca azi de la ora 17,30 o partidă amicală. Galben-albaștrii se vor deplasa la Orașu Nou pentru partida cu formația Talna din localitate. De altfel, meciul se dispută la cererea echipei de liga a 4-a care săptămâna viitoare va avea de jucat primul meci oficial din acest sezon.

  În calitate de cîștigătoare a fazei județene a Cupei României, Talna Orașu Nou va intra pe tabloul principal al competiției și va avea de jucat pe 17 iulie cu o formație de liga a 3-a.

  Deocamdată Federația nu a anunțat programul pentru primul tur, iar cel mai probabil Talna ar urma să întîlnească pe Plimob Sighet, echipa de liga a 3-a aflată la cea mai mică distanță de Orașu Nou.

  Olimpia va deplasa la Orașu Nou un lot format mai mult din jucători tineri, antrenorii Csik și Dragomir dorind să testeze mai mulți cadeți ce se află acum în probe la Satu Mare.

  Luceafărul Oradea se retrage din Liga a 2-a
  Olimpia a mai scăpat de un adversar în seria Vest a ligii a 2-a. După ce U Cluj Napoca a primit de la TAS licența pentru liga 1 și a evitat astfel retrogradarea, iată că acum din seria Vest dispare și Luceafărul Oradea.

  Cei mai buni jucători de la Luceafărul vor fi cooptaţi la FC Bihor, în timp ce clubul patronat de senatorul Gavrilă Ghilea va activa doar în eşalonul patru, locul din Liga 2 urmând să fie la dispoziţia Federaţiei Române de Fotbal.

  „Jucătorii care vor fi aleşi de staff-ul tehnic vor fi transferaţi definitiv, iar Luceafărul va avea un procent dintr-o vânzare viitoare. Cele două cluburi nu fuzionează, fiecare îşi păstrează identitatea. Obiectivul nostru este să armonizăm echipa şi să punem bazele unei construcţii care să reprezinte cu cinste Bihorul. Lucrurile rămân la fel de dificile, pentru că tot trebuie să construim o echipă de la zero”, a declarat preşedintele Şerban Morcan.

  Astfel cresc șansele ca sătmărenii din lotul Luceafărului să revină acasă la Olimpia. E vorba de portarul Bogdan Miron, de fundașul Dumitru Munteanu și de mijlocașul Istvan Schwarczkopf.

  Miron a fost în lotul Olimpiei și în retur, acesta fiind atunci împrumutat de gruparea orădeană la Satu Mare, în vreme ce cu Munteanu și Schwarzkopf se poartă negocieri încă din primăvară pentru o eventuală revenire.
  Cei trei au ajuns în 2011 la Luceafărul Oradea pe vremea cînd echipa era pregătită de antrenorul sătmărean Dacian Nastai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts